Elokuun aikana meillä on kesäkampanja, jossa kasvimaan tilannut ja varausmaksun maksanut saa kaupan päälle kasvukauden 2023 lannoitteet. Kasvukauden 2022 luonnonlannoitteet ovat jo mukana tämän syksyn toimituksissa.  


Tehdään sinullekin kasvimaa valmiiksi jo syksyllä! Syyskesällä tehtynä voimme kylvää jo valmiiksi syksyllä kylvettävät siemenet ja esimerkiksi meidän herkullistakin herkullisemmat valkosipulimme. Sitten keväällä voit innostuneen tyynesti odotella lumien sulamisen jälkeen ilmestyvää kasvun ja runsauden ihmettä. Runsaus ja hyvinvointi saapuvat pihallesi kevätauringon mukana. Muistat vain kastella ohjeittemme mukaisesti.

Juuri maasta nostettuja ja pestyjä Alexandra-valkosipuleita Raunon kasvimaalta.

Syksyn toimituksiin elokuun tilaajan etu jopa 2500 euroa

Syksyn ja syyskesän 2021 toimitukset tehdään vielä vanhoilla hinnoilla. Lannoitepaketin arvo on noin 300 – 600 euroa, riippuen kasvimaan koosta. Syysetujen arvo on noin 1500 – 2500 euroa puhdasta säästöä pelkästään kasvimaan rakentamisesta.

Säästöksi voit lisätä myös tulevan kesän sadon, jonka arvosta näet laskelmia tämän linkin kautta.

Tilaa nyt avaimet käteen -periaatteella toimitettava Kasvisten paratiisi, niin varmistat runsaat sadot kahdeksi seuraavaksi kesäksi. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kasvistenparatiisi.fi tai soita numeroon 0400 150 074.

Kampanja päättyy 15.8.2021.