Superbuusteri

119,90

Tähän pakettiin on koottu kaikki mitä tarvitset kehon alkalisointia, puhdistusta ja palautumista tukemaan. Ehdottoman toimiva kombo, jolla huuhdellaan kehosta pitkittyneen kuormituksen, stressin tai kovan treenin tuottama liikahappoisuus. Alkalisuuden lisääntyminen vaikuttaa nopeasti ja suotuisasti kaikkiin kehon toimintoihin, ravinnon imeytymiseen ja kuona-aineiden poistamiseen. Sen avulla keho saa edellytykset korjata itseään ja palauttaa kehon toimintoja kohti tasapainotilaa, homeostaasia. Yleinen olotila, aineenvaihdunta, ihon kunto, unen laatu ja energisyys ovat merkkejä elimistön hyvästä tasapainotilasta ja ravitsemuksesta.

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): superb Osastot: ,

Kuvaus

Sisältää: viherjauhe-, pH-savi-, himalajansuola– ja emäsjauhepakkaukset

Saat tuotteet edulliseen yhteishintaan!

pH-savi, laadukas himalajansuola, pH-emäsjauhe ja pH-viherjauhe muodostavat lyömättömän yhdistelmän, joka on helpoin sekoittaa veteen ja nauttia juomapullosta päivittäisten toimien aikana. Kaikki ainekset ovat luonnon omia mineraaleja, entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisiä, ja elimistö tietää mihin niitä käyttää. Riittää kun sekoitat mittalusikallisen kutakin veteen ja nautit hyvin imeytyvässä muodossa. Tällä tavoin runsaskin vedenjuonti ei huuhtele pois vaan tuo kehoosi sen tarvitsemia mineraaleja samalla kun tarpeettomat kuonat poistuvat. Kehon nesteillä on hengityksen lisäksi merkittävin vaikutus koko elimistön toimintaan!

Annostus: Aloitus 0,25-0,5 tl kaikkia aineksia litraan vettä (suolaa maun mukaan) 1-2 viikon ajan. Sen jälkeen määrää voi nostaa tuntemusten mukaisesti max. 1tl / litra.