pH-viherjauhe

59,00

Viherjauhe, johon on koottu luonnon vahvimpia vihreitä ja alkalisia aineksia hyvin imeytyvässä muodossa! 100% kasviksia, vihanneksia, oraita ja villiyrttejä sisältävä jauhe, joka maistuu hyvältä! Se antaa energiaa, vahvistaa ja auttaa kehoa luomaan uusia terveitä punasoluja. Elinvoimaiset ainekset sisältävät paljon lehtivihreää ja antioksidantteja. Viherjauhe on valmistettu puuterimaiseksi hienojakoiseksi jauheeksi, jonka voi sekoittaa veteen tai smoothieen. Ionisointi maksimoi ravintoaineiden imeytymisen. Ehdoton lisä reissuun ja aamujuomiin päivinä, jolloin keho tarvitsee kunnon boostia ja monipuolisen lisän erilaisia ravintoaineita luonnollisista lähteistä.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): pH-viherjauhe16-220g Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sisältää: ohranoras, avokado, parsakaali, juolavehnä, keräkaali, sitruuna, kurkku, sitruunaruoho, vehnänoras, peltokorte, kauranoras, fenkoli, tomaatti, pinaatti, oregano ja persilja

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

Käyttö: Aikuisille 1-3 tl jauhetta 1l vettä 4-6 krt/pv. Lapsille 1 tl jauhetta 1l vettä 1-2 krt/pv. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Annos: 1 tl tai mittalusikallinen. Pakkaus sisältää noin 75 annosta

Säilytys: Suljettuna, kuivassa ja viileässä (+15 – +22 °C). Ei lasten ulottuville. Katso parasta ennen päiväys pakkauksen pohjasta.

Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.