pH-emäsjauhe

49,00

Huonot elämäntapamme ja stressi lisäävät kehon happamuutta. Emäsjauhe on oivallinen apu neutraloimaan kehon happoja, edistämään ravintoaineiden imeytymistä ja palautumista.

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): pH-EmäsjauheEU450gx1kpl Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire ja stressi, lääkkeet, tupakka ja alkoholi happamoittavat elimistöä. pH-emäsjauhe on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön neutraloimaan happoja ja lisäämään emäksisyyttä juomissa ja kehossa. pH-emäsjauhe tekee keholle vastaavat asiat kuin kalkki tekee happamoituneelle kasvimaalle =>  oikea pH-tasapaino mahdollistaa kasvimaan kukoistuksen ja ravintoaineiden imeytymisen. Hapan keho tai maa ei pysty ravitsemaan elintoimintoja tai kasvien ravintotarvetta.

Ainesosat: natriumbikarbonaatti, kaliumbikarbonaatti, kalsiumkarbonaatti ja magnesiumkarbonaatti.

Käyttö: Sekoita 1 mitallinen lasilliseen puhdasta vettä. Vaativampi käyttö: 1 mittalusikallinen 2-3 kertaa vuorokaudessa.

Annos: 1 mittalusikallinen (6 g). Purkki sisältää noin 75 annosta.

Säilytys: Suljettuna, kuivassa ja viileässä (15 – 22 °C). Katso parasta ennen päiväys pakkauksen pohjasta tai etiketin alalaidasta.

Sisältö: 450 g

Ei sisällä hiivaa, maitoa, kananmunaa, gluteiinia, maissia, soijaa tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.