Raunon ravinto- ja pH-tasapainoluento (tallenne)

pH-tasapainoluennolta saat käytännön vinkkejä, kokemuksia, tiedostoja, ruokaohjeita sekä innostusta tehdä parempia valintoja omaan elämääsi.

20,00

Tuotetunnus luento1 Tuoteryhmä Avainsana

Kuvaus

Tämä luento on tallenne. Saat lisäksi erillisenä tiedostona 114 sivua sisältävän luentomonisteen, jossa on kaikki ja muutama extrakuva Raunon luennolta.

Tallenteen pituus on 2h 23min.

Oikeiden ravintoaineiden sivuvaikutus on kaikkinainen terveys ja hyvinvointi! – Rauno Moilanen

Rauno Moilanen kertoo tällä pH-tasapainoluennolla käytännön vinkkejä, kokemuksia, ruokaohjeita sekä innostaa tekemään parempia valintoja omaan elämääsi. Luennon jälkeen ymmärrät, miten voit kääntää tehdyt kompromissit edukseksi, valita paremmin. Saat myös tietää, mitä vaihtoehtoja on saatavissa lähiluonnosta, kaupasta ja omalta kasvimaaltasi. Miten onnistut helposti ja edullisesti parantamaan omaa hyvinvointiasi.

pH-tasapainoluennolta saat käytännön vinkkejä, kokemuksia, tiedostoja, ruokaohjeita sekä innostusta tehdä parempia valintoja omaan elämääsi.

”Ja tätä Rauno Moilasta voin myös suositella. Olen itse parantunut Raunon “suolalitkulla”🤭😁 ja pH ruokavaliolla. Tota juomaa en lopeta koskaan. Jos en juo sitä niin koko päivän on janon tunne. Ruokavaliota käytän tukemaan muuta, ei oo niin justiinsa tarkkaa, kunhan on terve ja energinen olo. Takana siis homealtistus, hiiva jylläsi kehossa, olin allerginen lähes kaikelle ja karmeita ihottumia koko ajan ja iho rikki. Rauno sanoi: että kaikesta on mahdollista parantua, (jos ei ole jo ehtinyt liian pitkälle, kuten vaikka parantumaton syöpä..vaikka joskus silloinkin ihmeitä tapahtuu) pitää olla pitkämielinen. Ja olin. 2,5 v dieettiä ja uskoin koko ajan, että paranen. Tsemppiä todella kaikille, jotka painii terveyshaasteiden kanssa🙂

pH-tasapainoluennolla opit ja koet miten meidän kehomme, mielemme ja henkemme toimii kokonaisuutena parantaen tai tuhoten meitä riippuen omista ajatuksistamme, tunteistamme ja teoistamme.

Uudelleenkatselu: Voit kuunnella ja katsoa tämän  esityksen uudelleen ja uudelleen internetin kautta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämän luentotallenteen ja sivuston www.healthylife.fi tai www.kasvistenparatiisi.fi tai uutiskirjeittemme tai mitkään meidän materiaalimme tiedot, neuvot, videot tai tuotteet eivät korvaa lääkärin hoitoa tai lääkärin määräämää lääkitystä. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti raskaus-tai imetysaikana. Tuotetta tai tuotteita ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tämän kirjan ja kotisivuston mahdollisesti esittämät terveysväittämät eivät ole hyväksytetty Suomen terveysviranomaisilla. Tässä sivustossa esitettyjen palve-uiden, koulutusten tai tuotteiden tarkoitus ei ole diagnosoida, hoitaa tai estää mitään sairauksia. Mikäli olet sairas, lääkityksessä, raskaana tai imetät: suosittelemme ottamaan yhteyttä viralliseen lääkäriin tai terveysviranomaiseen ennen uuden tavan, ruoka-aineen tai kuntoiluvälineen käyttöä. Tässä luennossa ja sivustossa ja tuotteiden mukana tulevissa ohjeissa on esitelty raaka kasvisruuan ja pH-tasapainon turvallinen käyttö. Mikäli raakaravintoa, pH-tasapainoa kokonaisuutena tai siihen kuuluvia osia erikseen käytetään toisin kuin tällä sivustolla, tapahtumissa, koulutuksissa tai käyttöohjeissa on esitelty – emme ota vastuuta väärinkäytöksistä tai niistä mahdollisesti aiheutuvista aineellisista tai aineettomista vahingoista.

20,00

Maan, Kehon & Mielen hyvinvointi

Takanamme on vuosien tutkimustyö, testaus ja maahantuonti, ja valitsemme puotiin vain käytössä kestäviä, hinta-laadultaan ylivertaisia tuotteita. Intohimomme on kehittää ja etsiä parhaita ja toimivimpia ratkaisuja oman hyvinvoinnin nostamiseen ja tarjota ne sinun käyttöösi.

Tilaa parhaat vinkit sähköpostiisi

Vuodenajan mukaiset käytännön neuvot kehon, kasvimaan ja mielen hyvinvointiin.

Open chat
Olemme täällä sinua varten
Moi 👋 Miten voimme auttaa?