Udon kylmäpuristettu kasviöljy (500 ml)

49,90

Välttämättömät rasvahapot ovat kuin terveyspommeja kehollemme. Niillä on tärkeä rooli elimistömme toiminnoissa. Udon öljystä saat näitä rasvahappoja juuri oikeassa suhteessa.

5 varastossa

Kuvaus

Välttämättömät rasvahapot ovat kuin terveyspommeja kehollemme. Niillä on tärkeä rooli elimistömme toiminnoissa. Ne saattavat muun muassa:

  1. Vahvistaa immuunijärjestelmää: Välttämättömät rasvahapot auttavat suojaamaan kehoamme taudeilta ja infektioilta vahvistamalla immuunijärjestelmäämme.
  2. Voidella niveliä: Nämä rasvahapot auttavat pitämään nivelemme liikkuvina ja vähentävät nivelkipuja.
  3. Eristää kehoa lämmönhukalta: Ne toimivat eristeenä, pitäen kehomme lämpimänä ja suojaavat meitä kylmältä.
  4. Antaa energiaa: Välttämättömät rasvahapot ovat energianlähde kehollemme, auttaen meitä pysymään virkeinä ja aktiivisina.
  5. Valmistaa hormoneja, kuten prostaglandiineja: Nämä hormonit ovat tärkeitä terveydellemme. Ne auttavat ehkäisemään sydänsairauksia, sydänkohtauksia, korkeaa verenpainetta, ateroskleroosia ja verihyytymiä.
  6. Helpottaa erilaisia vaivoja: Välttämättömät rasvahapot voivat myös lievittää niveltulehdusta, astmaa, PMS-oireita (masennustiloja ennen kuukautisia), allergiaoireita, iho-ongelmia ja jopa joitakin käyttäytymishäiriöitä.
  7. Vilkastuttaa aivojen toimintaa: Nämä rasvahapot ovat aivojemme ystäviä, auttaen meitä ajattelemaan terävästi ja selkeästi.

Joten muista pitää huolta välttämättömien rasvahappojen saannista ruokavaliossasi, ja autat kehoasi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä voi auttaa Udon öljy.

Mikä ihmeen Udon öljy?

Udo Erasmus on maailmankuulu rasva-, kolesteroli- ja terveysasiantuntija, joka on omistanut elämänsä rasvojen ja öljyjen terveysvaikutusten tutkimiseen. Hänellä on vahva tieteellinen tausta, sillä hän valmistui British Columbian yliopistosta korkeimmilla arvosanoilla ja on erikoistunut kasvitieteeseen, biokemiaan ja genetiikkaan.

1980-luvulla Udo koki dramaattisen käännekohdan elämässään, kun hän sai torjunta-ainemyrkytyksen. Perinteiset lääketieteelliset hoidot eivät auttaneet, joten hän päätti keskittyä ravitsemukseen. Tämä johti hänen ravitsemustieteen tohtorinväitöskirjaan vuonna 1986.

Udo oli uranuurtaja kylmäpuristettujen kasvisöljyjen käytössä terveyden hyväksi, keskittyen öljyjen laatuun ja terveysvaikutuksiin. Tähän asti useimmat öljyt olivat olleet voimakkaasti käsiteltyjä ja pitkän säilyvyyden vuoksi terveysvaikutukset jäivät vähemmälle huomiolle.

Hän on tunnettu puhuja ja kirjailija, ja hänen työnsä on ollut esillä kansallisissa radio- ja tv-ohjelmissa monissa eri maissa. Udo jatkaa tutkimustyötään terveyden edistämiseksi ja etsii tekijöitä, jotka ovat välttämättömiä optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Hän on myös kehittänyt menetelmiä tuottaa kylmäpuristettuja öljyjä, jotka säilyttävät terveyshyödyt parhaiten ja sisältävät tasapainoisen sekoituksen omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.

Udon luomukasviöljysekoitus on kylmäpuristettu jalostamaton luomukasviöljysekoitus, joka sisältää

omega-rasvahappoja 3, 6 ja 9 suhteessa 2:1:1.

Ainesosat: kylmäpuristettu pellavaöljy*, auringonkukkaöljy*, seesaminsiemenöljy*, kookosöljy*, helokkiöljy*, soijalesitiini**, riisin alkio- ja kuoriöljy*, kauran alkio- ja kuoriöljy*, hapettumisenestoaine geenimuuntelematon tokoferoli (E-vitamiini).

* luomusertifioitu – QIA.
** luomusertifioitu, valkaisematon, geenimanipuloimaton soijalesitiini
GLA (gammalinoleenihappo) pitoisuus 12 mg/1 rkl.

Annostus: 2 rkl (30 ml) vuorokaudessa ruoan yhteydessä.
Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravistettava kevyesti.

Säilytys: Jääkaapissa korkeintaan +7°C, myös avaamattomana.

Käytettävä 8 viikon aikana avaamisesta. Tuotteen käyttöaikaa
voidaan pidentää pakastamalla avaamaton pullo enintään
kahdeksi vuodeksi.

Ei kestä kuumentamista. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytys lasten ulottumattomissa. Parasta ennen -päiväys ja tuote-erän numero pahvipakkauksen kannessa.

Sisältö 500 ml.

Ravintosisältö vuorokausiannoksessa

2 rkl (15 ml/rkl * 2 rkl = 30 ml)
Energiaa . . . . . . . . . . . . 243 kcal/1017 kJ
Proteiinia . . . . . . . . . . . . . . 0,4 g (1,3 %)
Hiilihydraatteja . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 g
Rasvaa . . . . . . . . . . . . . . . . 27,9 g, josta:
– Omega 3 . . . . . . . . . . . . 13,0 g (43,3 %)
– Omega 6 . . . . . . . . . . . . . 5,9 g (19,7 %)
– Omega 9 . . . . . . . . . . . . . 5,9 g (19,7 %)
– tyydyttyneitä rasvahappoja . . 3 g (10,0 %)
Kolestrolia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg
Natriumia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg
Kaliumia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg
15 ml:n annoksia pullossa noin 33 kpl.

* Arvo perustuu päivittäiseen 2000 kcal ruokavalioon. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkauksen sinetti on rikkoontunut.

HUOM! Toimitettavan pullon etiketti voi olla hiukan muuttunut siitä mitä tällä esittelysivulla näkyy, mutta sisältö on herkullista Udon öljyä kuten aina ennenkin.

Varastoimme Udon öljyt aina alle +7 asteessa, jotta ne säilyvät tuoreina ja mahdollisimman hyvänmakuisina sekä kehosi hyvinvointiin mahdollisimman hyvin vaikuttavina.

Tuotteen toimitusaika vaihtelee varastotilanteen mukaan muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.