Ale!

pH-Magnesiumsuihke 200 ml

9,90

Onko sinulla kramppeja, iho-oireita, univaikeuksia, vaikeuksia palautua liikunnan jälkeen?

On arvioitu, että noin 90% ihmisistä ei saa tarpeeksi magnesiumia, joka on elintärkeä mineraali solujen aineenvaihdunnalle ja kehon pH-tasapainolle.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää.

28 varastossa

Tuotetunnus (SKU): magn_suihke-200 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Luonnollinen magnesiumsuihke voi auttaa edellä mainittuihin vaivoihin. Annostelu tapahtuu kätevästi suihkepullosta suoraan iholle.

pH-Magnesiumsuihkeen sisältämä magnesium imeytyy ihon kautta elimistön käyttöön tehokkaammin kuin sisäisesti nautittavista magnesiumvalmisteista. Magnesium osallistuu elimistössämme yli 325 eri entsyymitoiminnan säätelyyn päivittäin. Magnesium vaikuttaa kehossa esim. energian tuotantoon ja varastointiin, kuljetukseen, aineenvaihduntaan ja pH-tasapainoon.

Kehosi tarvitsee magnesiumia lähes kaikkiin toimintoihin, esimerkiksi:

 • kehon parantumiseen
 • kalsiumin imeytymiseen
 • energiatuotantoon
 • sydämen ja verisuonien terveyteen
 • rauhoittamaan hermostoa
 • parantamaan unta
 • ehkäisemään ja poistamaan lihaskramppeja, suonenvetoa, vanhuuden vapinaa ja ikääntymis­sairauksia
 • erilaisista iho-ongelmista toipumiseen, kuten psoriasis ja akne
 • vahvistamaan hiuksia ja kynsiä
 • poistamaan myrkkyjä kehosta

Lisää esimerkkejä magnesiumin tärkeydestä:

 • Leikkausten jälkeisten komplikaatioiden on to­dettu vähentyneen huomattavasti, kun elimistön magnesiumtasoista on huolehdittu operaatiota ennen ja sen jälkeen.
 • Magnesiumista on mahdollisesti apua diabeteksen ja metabo­lisen oireyhtymän hoidossa, ja se myös ehkäisee niiden syntyä alentamalla insuliiniresistenssiä. Il­man magnesiumia haima ei pysty tuottamaan riit­tävästi insuliinia kontrolloimaan verensokeria.
 • Magnesium toimii sydänlihaksen voitelu- ja ravintoöljynä. Moni sydänkohtaus saa alkunsa magnesiumin puutteesta eli kehon happamoitumisesta.
 • Magnesium tasapainottaa kolesterolia ja on vält­tämätön umpieritysrauhasten toiminnalle.
 • Magnesiumlisä auttaa stressiin ja depressioon, sekä ehkäisee niiden syntyä.

Tietoa tuotteesta:

Takaamme, että suihkeessa käytetty huippulaatuinen magnesium tulee suoraan Tiibetin ylängöltä. Tiibetin ylänkö sijaitsee yli 3200 m meren pinnan yläpuolella kaukana kaikesta asutuksesta. pH-Magnesiumsuihkeen valmistusraaka-aineena on miljoonia vuosia vanhaa, vuoriston sisällä olevaa suolajärven mineraalirikasta vettä. Veden mineraalirikkautta vahvistetaan luonnollisen haihtumisen avulla korkealla vuoristossa. pH-Magnesiumsuihke on hyvin alkalinen, jonka vuoksi tuote tuntuu paljaalla iholla liukkaalta, öljyiseltä, vaikka ei öljyä sisälläkään.

Elintarvikelaatuisen pH-Magnesiumsuihkeen sisältö

100 ml valmistetta sisältää: Himalajan vuoriston lähdevesi, magnesiumkloridi 32,1%, natriumsulfaatti (SO42-) 0,0046%, natrium (Na+) 0,11%, kalium (K+) 0,10%, kalsium (Ca2+) 0,002%, ammonium (NH4+) 0,0022% ja sinkki (Zn2+) 0,0002%

Pakkaus sisältää: 200 ml magnesiumöljyä elintarvikelaatuisessa muovisessa suihkepullossa.

Käyttöohjeita, neljä eri tapaa käyttää magnesiumsuihketta:

1.      Suihkauta ja sivele magnesiumsuihketta puhtaalle keholle kuutena (6) päivänä viikossa, 3 – 4 viikkoa peräkkäin, jolloin kehon magnesiumarvot nousevat merkittävästi. Anna magnesiumin imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Tehokuurin jälkeen voit suihkauttaa magnesiumia iholle, kun tunnet tarvetta lisämagnesiumille tai urheilet.

2.     Urheilun jälkeen kipeille ja jäykille lihaksille – Suihkauta ja sivele reilusti magnesiumöljyä lihaksiin. Anna imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lämpimällä suihkulla lopuksi imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Toista käsittely joka päivä vähintään kerran päivässä, ja muista lisäksi venytellä, jolloin lihakset palautuvat ja päästävät kuona-aineet pois kipeältä alueelta.

3.      Voit myös nauttia magnesiumsuihketta sisäisesti siten, että laimennat sen veteen seuraavalla tavalla: Suihkauta magnesiumsuihketta 2 – 5 kertaa juomalasilliseen (2dl) huoneenlämpöistä vettä ja juo koko lasillinen. Juo tätä laimennettua magnesium vettä 1 tai 2 kertaa päivässä.

4.      Voit tehdä magnesiumin levittämisen myös saunassa. Pese koko keho ensin. Ota kunnon hiki saunassa. Huuhtele hiki pois. Kuivaa kevyesti koko keho. Levitä magnesiumsuihketta koko keholle paitsi silmiin, iholle jossa on avohaavoja, suuhun tai intiimialueille. Mene lämpimään saunaan ja anna magnesiumin vaikuttaa noin 5 – 15 minuuttia. Älä heitä löylyä. Makoile lämpimillä lauteilla ja anna lihastesi rentoutua. Lopuksi ota raikas suihku ja huuhtele imeytymätön magnesium pois iholtasi.

HUOM! Älä levitä magnesium suihketta silmien lähelle, iholle jossa on avohaavoja, silmiin, suuhun tai intiimialueille. Ota mahdolliset piilolinssit pois ennen kuin suihkutat magnesiumia suoraan kasvoihin.