Ale!

Himalajansuola lohkareina (1 kg)

3,90

Maailman puhtain luonnonsuola, joka sisältää 84 eri alkuainetta ja mineraalia. Keholle välttämättömät kivennäiset ja mineraalit tekevät maukkauden lisäksi tästä yhden tärkeimmistä hyvän elämän aineksista.

30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): HimaSuola1kg_lohkare Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Lohkaremainen himalajansuola on erityisen hyvä solen eli kylläisen suolaliuoksen valmistamiseen. Lisäksi lohkareita voi käyttää esim. kylpyvedessä, saunassa ja nuolukivinä.

Himalajansuola on puhdasta hivenaine- ja mineraalirikasta suolaa, jonka luonto on muovannut yli 250 miljoonaa vuotta sitten. Himalajansuola on maailman puhtainta luonnonsuolaa, joka valmistetaan käsin suolakivestä louhimalla.

Himalajansuola sisältää noin 84 eri alkuainetta ja mineraalia, jotka ovat helposti imeytyvässä muodossa. Vaaleanpunainen väri tulee suolan sisältämistä kivennäisaineista (rauta, kalium ja magnesium), joita kristallisuolassa on moninkertaisesti tavanomaiseen suolaan verrattuna. Suolan mineraalit huolehtivat useista kehomme toiminnoista, mm. neste-, pH- ja sokeritasapainosta. Himalajansuola on erityisen maukas ja terveellinen suola.

Sisältö: 100 % luomuhimalajansuolaa 1 kg

Säilytys: kuivassa ja viileässä.