Ajankohtaista

Elokuu 2023

SYKSYLLÄ RAKENNETAAN EDULLISESTI LUOMUKASVIMAA TAI HYÖTYPUUTARHA KASVUKAUDELLE 2024

Syystarjouksena saat kaikista palveluistamme -10 %. Kaupan päälle tarjoamme lisäksi luonnonlannoitepaketin kasvukaudelle 2025. Lannoitepaketin arvo on noin 200–1000 euroa. Lannoitepaketin saat, jos kasvimaan perustaminen tapahtuu syys-lokakuussa 2023.

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin kartoitamme tarpeesi ja tilanteesi.

Olemme saaneet omasta maasta kasviksia niin, että kasvukautena emme juuri joutuneet ostamaan niitä kaupasta. On myös tyydyttävää kasvattaa omaa ruokaa. Tuntuu turvalliselta, kun on puhdasta ruokaa omasta takaa.” – Asiakaspalaute 2022KASVISTEN PARATIISI MESSUILLA KEVÄÄLLÄ 2023

21.8.2021

VALKOSIPULIN ISTUTUS ON AJANKOHTAISTA SYKSYLLÄ

Itse viljeltynä valkosipuli on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia ja helpoimpia kasvatettavia. Suosittelemme tämän herkun lisäämistä omalle kasvimaalle.

Parhaan sadon valkosipulista saat istuttamalla sen syksyllä, jolloin se ehtii kasvattaa juuret ennen talvehtimista. Kasvu käynnistyy keväällä auringon lämmössä automaattisesti. Heinä-elokuussa pääset nauttimaan upeasta sadosta.

Tilaa luomulaatuiset kotimaiset valkosipulit nyt suoraan meiltä. Varastoa on vain rajallinen määrä. 

Juuri maasta nostettuja ja pestyjä valkosipuleita Raunon kasvimaalta.

Tänäkin syksynä hoidamme asiakkaillemme useita valkosipulimaiden kunnostuksia ja istutuksia ensi vuotta varten.

Valkosipulin aromit ja kasvu rakentuvat parhaiten oikealla tavalla ravitussa maaperässä, oikeaan aikaan tehdyllä istutuksella ja lajikkeilla. Meidän avullamme saat valkosipulin viljelyn onnistuneesti liikkeelle ja nautit maukkaasta oman maan sadosta jo ensi kesänä! Hoidamme kaiken tarvittavan puolestasi.

Halutessasi teemme samalla kanssasi suunnitelmat, maaperän kunnostuksen, kylvöt ja istutukset tulevan vuoden runsaan kasvimaasadon varalle maaperän, lajikkeiden ja istutusten osalta. Valkosipulin ohella osa lajikkeista kannattaa kylvää ja istuttaa jo syksyllä.

Ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä valkosipulit kasvuun!


27.7.2021

NÄPPÄRÄ SADONKORJUUOPAS JULKAISTU

Viljelyvelhomme Rauno on niputtanut parhaat sadonkorjuuvinkkinsä käteväksi PDF-muotoiseksi oppaaksi. Sadonkorjuuohjeiden avulla saat kasvimaan sadon paremmin talteen ja et esim. tapa varsiselleriä heti ensimmäisellä keräyskerralla. Oppaassa on 28 eri kasviksen keräysohjeet ja jonkin verran säilytys- ja viljelyohjeita myöhempää käyttöä varten. Ohjeet sopivat kaikille kasvimaille.

Tilaa opas Paratiisipuodista tämän linkin kautta.


5.4.2021

ONNISTU TÄNÄ KESÄNÄ

Pian alkaa kasvukausi ja nyt on aika valmistautua runsaisiin satoihin käytännön toimien kautta. Meiltä voit tilata kasvimaakurssin, runsaat sadot takaavan paratiisisekoituksenkasvulaatikkopaketinkasvimaakonsultaation tai koko Kasvisten paratiisin kotiovelle toimitettuna

Helpottaaksemme monipuolisten kasvisten viljelyä teimme koottavia kasvulaatikkopaketteja. Kasvulaatikkopaketeissa on mukana tarvittavat lavakaulusrakenteet, mullat, siemenet ja selkeät ohjeet, joilla pääset vaivattomasti alkuun oman kasvisten paratiisin luomisessa tee se itse -tyyliin. Lue lisää täältä.

Laitoimme myös myyntiin kasvimaissamme käytettävää kasvualustaa, eli voit ostaa tätä runsastuottoista sekoitusta suoraan omalle kasvimaallesi toimitettuna! Tutustu ja tilaa verkkokaupassamme Paratiisipuodissa.

Myöskin maan happamuutta vähentävää kalkkia on myynnissä Paratiisipuodissa. Toimi nopeasti, sillä kalkkisäkit myydään ennakkoon NYT ja ensimmäinen toimitus on jo perjantaina 9.4.!


27.1.2021

TARJOUS -15% KASVIMAISTA

Tammi-helmikuun aikana tehdyistä kasvimaatoimituksista saa -15% alennuksen. Tarjouspyyntö pitää tehdä tällä viikolla. Ei koske vanhoja tarjouksia. Pyydä tarjous lähettämällä spostia info@kasvistenparatiisi.fi   

Olemme tehneet kasvimaita koko syksyn ja vielä joulukuussakin. Helmikuun ensimmäisellä viikolla aloitamme jälleen uuden kasvimaan rakentamisen. Teemme kasvimaan niin valmiiksi kuin talvella voi tehdä ja sitten käymme huhti-toukokuussa kylvämässä ja istuttamassa taimet paikalleen. 

Pyydä tarjous jo nyt, niin saat upeat sadot ja maistuvat ateriat koko perheellesi ja lähisuvulle koko kesäksi ja ehkäpä koko loppuelämän ajaksi, jos seuraat ohjeitamme.

Osaksi tai kokonaan omavaraiseksi tuleminen kasviksien osalta ei ole ollut koskaan näin helppoa! 

Tarjoukseen kuuluu myös uutuustuotteemme kasvulaatikot – kätevin tapa saada Kasvisten paratiisi omalle pihalle!

Katso lisätietoa kasvimaista täältä.

Jonin kasvimaa Sipoossa.


26.1.2021

Paratiisipuoti avattiin!