Luomukasvimaa

Toimitamme sinulle tuottavan luomukasvimaan avaimet käteen -periaatteella jopa yhdessä päivässä


Kasvisten paratiisi Oy rakentaa luomukasvimaan pihallesi avaimet käteen -periaatteella. Sinun tehtäväsi on vain kastella, kerätä ja nauttia luomuvihanneksien runsaudesta.

Meidän toimittamamme tai konsultoima luomukasvimaa ei ole mikä tahansa kasvimaa, vaan koko perheelle runsautta ja hyvinvointia tuottava lähde kasvukauden alusta lumen ja pakkasten tuloon asti. Saat puhtaita ja luonnollisia viljelymenetelmiä hyödyntävän luonnonmukaisen kasvimaan, joka tuottaa satoa tilaajan valinnan mukaan noin 30–50 eri kasvilajista. Luomukasvimaan lajikkeet valitaan siten, että ne tukevat toistensa kasvua käyttäen hyväksi aikaa, tilaa ja paikkaa.

Voit myös tilata meidän omaa luomumultaa, konsultaation, luomutaimet tai koulutuksen. Kun saat oikeat ohjeet ja vihjeet, miten tehdä oikein kasvimaaviljelyä, niin saat nauttia kasvisten runsaudesta jo heti ensimmäisenä kesänä.

Luomukasvimaa tuottaa ruokaa ja runsautta joka ikinen kasvukausi koko loppuelämäsi ajan tai niin kauan kuin noudatat ohjeitamme. Jos tilaat tarpeeksi ison luomukasvimaan, saat nauttia puhtaasta ruuasta omalta pihalta ympäri vuoden esim. säilömällä ja otat pikaharppauksen kohti omavaraista ruoantuotantoa.

Luomukasvimaan hoito-ohjeet ovat helpot: muista kastella, kerätä muutama sattumalta paikalle eksynyt rikkaruoho, poimia satoa ja nauttia runsaudesta. Mikäli tilaat kuukausikonsultaation tai avaimet käteen -periaatteella luomukasvimaan meiltä, saat lisäohjeita joka kuukausi ensimmäisen kasvukauden aikana, jotta varmasti onnistut. Meiltä saat halutessasi kätevästi ja edullisesti myös tulevien vuosien ohjeet, taimet, siemenet ja luonnonmukaiset lannoitteet.

Kasvisten paratiisin luomukasvimaapakettiin kuuluu myös oppimateriaalia kirjallisessa muodossa ja pääsy salaiseen Facebook-ryhmään kasvukauden ajaksi. Ryhmässä voit kysyä mieltä painavat kysymykset ja näet, mitä muut ovat kysyneet. Ryhmässä on pääasiassa uusia kasvimaaviljelijöitä, joten mikään kysymys ei ole huono tai tyhmä.

Mitä kasvisten paratiisi -luomukasvimaan
toimitukseen kuuluu?

  • Yhdessä tehtävä tarvekartoitus / suunnitelma
  • Maanparannustoimet ja siihen tarvittavat tarvikkeet
  • Kasvimaan perustaminen / kunnostaminen puutarhatiimimme johdolla
  • Valitsemasi siemenet ja taimet sekä niiden kylvö ja istutus
  • Kasvisten paratiisi – maanmuokkaus ja -parantaminen -kirja painettuna
  • Sadonkorjuuopas pdf-muodossa
  • Kasvutakuu, mikäli antamiamme ohjeita on noudatettu
  • Kasvimaan ympäristön siistiminen ja lopputyöt
  • Pääsy salaiseen Facebook-ryhmään kasvukauden ajaksi ja kuukausittainen kasvimaakonsultaatio paikan päällä tai etänä. Maksimissaan yksi tunti per kuukausi toukokuusta lokakuuhun.

Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa lämpöpenkkien, pengerpuutarhan, puutarhakompostin tai kasvihuoneen rakentamisen.  Voimme myös rakentaa kasvimaan ympärille maasta, puusta tai kivestä tukevat reunat. Kasvimaat voidaan varustaa automaattisella kastelulla ja suojata aitauksilla, jotka ovat valmistettu teräksestä ja/tai puusta. Kasvimaan ylläpitoon ja hoitoon on vasta-alkajalle tarjolla lisäkonsultaatiota koko kasvukauden ajalle.

Kasvimaan perustaminen on helppoa 🙂
Toimitamme pihaasi kasvimaan avaimet käteen –
periaatteella jopa yhdessä päivässä.

Maksutavat ja osamaksumahdollisuus

Kasvimaan voi maksaa luottokortilla, tilisiirrolla, osamaksulla Walleyn (entinen Collector) kautta tai erikseen tehtävällä sopimuksella Svea Rahoituksen kautta. Svea tarjoaa korotonta maksuaikaa 10 kuukautta ja maksuajan pituuden voi säätää itse. Mikäli Svean koroton maksuaika 10 kuukautta kiinnostaa, lähetämme linkin Svean sivuille, joilla voi tehdä hakemuksen ja sopimuksen.

Huomioi myös kotitalousvähennysoikeus kasvimaan rakentamisen työnosuudesta

Verottajalta saat lisäapuja Kasvisten paratiisin toteuttamiseen. Saat noin 40% verovähennysoikeutta tekemästämme arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Teemme laskun, jossa on työn ja tarvikkeiden osuus eriteltynä. Katso lisätietoja Verottajan sivuilta tästä linkistä

“Minun unelmani on toteutunut! Tällaiseen vanhaan, haasteelliseen kiviseen pihaan tarvitsee tällaisen rytmiryhmän ja Raunon. Tämä yhdistelmä oli aivan loistava. Olen sydämestäni kiitollinen! Tästä se työ alkaa.”

Satu Silvo, Helsinki

“Ajatukseni ja haaveeni ovat nyt tuolla (kasvimaalla).Täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen. Syksyllä on sitten koko kylän pidot ja
sadonkorjuujuhlat ja pistetään pöytä koreaksi kurpitsoilla, kaaleilla ja muilla”

Tuula, Kiljava

“Ihan huippu, hyvä porukka! Voin suositella – ehdottomasti. Innolla odotetaan, mitä täältä kasvaa ja opiskellaan tätä kasvimaan pitämistä ja hoitamista.”

Jasmine ja Joni, Sipoo

“Proggis on mennyt loistavasti. Suurkiitos teille!”

Antti Viertiö, Lohjansaari


Jätä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntö

Täytä tämä lomake ja klikkaa lähetä.

Jos lomake ei toimi, ota yhteyttä info@kasvistenparatiisi.fi