Unelmiesi kasvimaa

Kasvisten paratiisi kotipihallesi

Oletko haaveillut omalla kotipihalla olevasta kasvimaasta, mutta ajatellut sellaisen perustamisen olevan työlästä? Me kasvisten paratiisissa olemme kehittäneet helpon vaihtoehdon: voit ottaa rennosti ja nauttia, kun luomme kotipihaasi parissa päivässä unelmiesi kasvimaan tai kunnostamme vanhan kasvimaasi tuottamaan runsasta satoa!

Eikä minkä tahansa kasvimaan, vaan pH-kasvatukseen perustuvan, lajikkeiden monimuotoisuutta sekä puhtaita ja luonnollisia viljelymenetelmiä hyödyntävän luonnonmukaisen kasvimaan, josta voit saada satoa jopa 40 eri kasvilajista, parhaimmillaan satoja kiloja ja tuhansien eurojen arvosta vuosittain.

Runsaan sadon takaa oikeanlainen maanmuokkaus ja maan aktiivisen pieneliöstön synnyttäminen, jolloin maan biomia ja luonnon monimuotoisuus saavat kasvimaan kukoistamaan. Lajikkeet on valittu niin, että ne tukevat toistensa kasvua ja satoa tulee oikealla hoidolla toukokuusta aina kasvukauden loppuun asti maan parantuessa vuosi vuodelta. Oikealla tavalla säilömällä saat nauttia puhtaasta ruuasta omalta pihalta ympäri vuoden ja otat harppauksen kohti omavaraista ruoantuotantoa.

Mitä kasvisten paratiisi -kasvimaan
toimitukseen kuuluu?

check

Yhdessä tehtävä tarvekartoitus / suunnitelma

check

Maanparannustoimet ja siihen tarvittavat materiaalit

done

Kasvimaan perustaminen / kunnostaminen puutarhatiimimme johdolla

check

Valitsemasi siemenet ja taimet sekä niiden kylvö

check

Ohjeet jatkohoitoon salaisessa Facebook-ryhmässä

check

Kasvimaan paratiisi -kirjan painettuna ja e-kirjana

check

Kasvutakuu, mikäli antamiamme ohjeita on noudatettu

check

Kasvimaan ympäristön siistiminen ja lopputyöt

Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa lämpöpenkkien tai puutarhakompostin rakentamisen, aitaukset, puiset tai kiviset
kasvimaan reunukset, pengerpuutarhan rakenteet, kastelulaitteet, konsultoinnin kasvukauden aikana sekä sadonkorjuun sekä sadon säilömisen konsultoinnin.

Näin helppoa kasvimaan perustaminen ei ole koskaan ollut!
Toimitamme pihaasi kasvimaan avaimet käteen –
periaatteella jopa kahdessa päivässä.

Kasvisten paratiisi -kasvimaa on erittäin satoisa ja luonnonmukainen

Miten pH-viljely eroaa tavallisesta viljelystä? Liian happamissa oloissa kasvimaan omat ravintoreservit jäävät käyttämättä ja maa joutuu lähes kuolleeseen tilaan. Tällöin osittaisen avun tuo lannoitus, mutta kasvituotannon runsauteen voi vaikuttaa ainoastaan nostamalla kasvimaan pH-tason oikealle tasolle kalkitsemalla.

Maan sadontuottokykyyn vaikuttavat vahvasti monimuotoinen maan mikrobiomia eli pieneliöt ja monimuotoiset bakteeri- ja sienirihmastot, jotka toimivat kasvien kanssa symbioosissa: pieneliöt antavat kasviksille ravinteita maasta ja kasvit antavat
pieneliöille happea.

Oikealla happamuudella maan mikrobiomia saadaan rikkaaksi ja monipuoliseksi ja kasvimaa parhaalla tavalla satoa tuottavaksi. Tämä tehdään osana kasvisten paratiisi – kasvimaan maanmuokkausta oikeanlaisen kalkituksen ja luonnollisen lannoituksen avulla.

“Minun unelmani on toteutunut! Tällaiseen vanhaan, haasteelliseen kiviseen pihaan tarvitsee tällaisen rytmiryhmän ja Raunon. Tämä yhdistelmä oli aivan loistava. Olen sydämestäni kiitollinen! Tästä se työ alkaa.”

Satu Silvo, Helsinki

“Ajatukseni ja haaveeni ovat nyt tuolla (kasvimaalla).Täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen. Syksyllä on sitten koko kylän pidot ja
sadonkorjuujuhlat ja pistetään pöytä koreaksi kurpitsoilla, kaaleilla ja muilla”

Tuula, Kiljava

“Ihan huippu, hyvä porukka! Voin suositella – ehdottomasti. Innolla odotetaan, mitä täältä kasvaa ja opiskellaan tätä kasvimaan pitämistä ja hoitamista.”

Jasmine ja Joni, Sipoo

“Proggis on mennyt loistavasti. Suurkiitos teille!”

Antti Viertiö, Lohjansaari

 

Kasvisten paratiisi -kirja ja Facebook-
ryhmä tukenasi ylläpitovaiheessa

Kasvimaan ylläpidon avuksi saat suullisten ohjeiden lisäksi Kasvisten paratiisi -kirjan sekä e-kirjana että fyysisenä kirjana. Kasvisten paratiisi -oppaasta saat ohjeet, kuinka saada kasvimaa kukoistamaan ja tuottamaan runsasta ja tervettä satoa. Oppaasta opit:

  • Säätämään maan PH-arvon sopivaksi
  • Maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet
  • Ajoituksen merkityksen
  • Vuoroviljelyn
  • Lomittain viljelyn
  • Miten saat tuholaiset ja etanat pysymään poissa
  • Kitkemisen
  • Sadonkorjuun

Jos et jaksa lukea kirjaa, tiimimme antaa helpot suulliset ja ohjeet tai tarvittaessa voit tilata
konsultointikäyntejä kasvukauden aikana. Saat myös pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään , jossa voit kysyä neuvoja kasvukauden aikana.


Kyllä, haluan että otatte minuun yhteyttä, sillä haluan itselleni tarjouksen unelmieni kasvimaasta tai lisätietoa kasvisten paratiisista.

Lomakkeen lähetyksessä saattaa esiintyä ongelmia. Jos lomake ei toimi, ota yhteyttä info@kasvistenparatiisi.fi