Luomukasvimaa

Kasvisten paratiisi kotipihallesi

Saat oman luomukasvimaan eli Kasvisten paratiisin kotipihallesi avaimet käteen -periaatteella tai voit luoda sellaisen itse meidän paratiisimultasekoituksemme ja neuvojemme avulla.

Kasvisten paratiisi -kasvimaa ei ole mikä tahansa kasvimaa, vaan koko perheelle runsautta ja hyvinvointia tuottava lähde kasvukauden alusta lumen ja pakkasten tuloon asti. Saat puhtaita ja luonnollisia viljelymenetelmiä hyödyntävän luonnonmukaisen kasvimaan, joka tuottaa satoa noin 30 – 50 eri kasvilajista. Kasvimaan lajikkeet on valittu niin, että ne tukevat toistensa kasvua käyttäen hyväksi aikaa, tilaa ja paikkaa.

Kasvisten paratiisi -kasvimaa tuottaa ruokaa satoja kiloja tuhansien eurojen arvosta joka ikinen kasvukausi koko loppuelämäsi ajan tai niin kauan kuin noudatat ohjeitamme. Jos tilaat tarpeeksi ison luomukasvimaan, saat nauttia puhtaasta ruuasta omalta pihalta ympäri vuoden esim. säilömällä ja otat pikaharppauksen kohti omavaraista ruoantuotantoa.

Kasvisten paratiisin hoito-ohjeet ovat helpot: muista kastella, kerätä muutama sattumalta paikalle eksynyt rikkaruoho, poimi satoa ja nauti runsaudesta. Lisäohjeita saat joka kuukausi ensimmäisen kasvukauden aikana, jotta varmasti onnistut. Meiltä saat kätevästi ja edullisesti myös tulevien vuosien ohjeet, taimet, siemenet ja luonnonmukaiset lannoitteet.

Mikäli et tiedä kasvimaan hoidosta mitään ja haluat oppia nopeasti lisää, lisäkoulutus ja ohjaus kädestä pitäen sisältyvät halutessasi Kasvisten paratiisin kasvimaatoimituksen hintaan. Kasvisten paratiisin luomukasvimaapakettiin kuuluu myös oppimateriaalia kirjallisessa muodossa ja pääsy salaiseen Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä mieltä painavat kysymykset.

Mitä kasvisten paratiisi -kasvimaan
toimitukseen kuuluu?

check

Yhdessä tehtävä tarvekartoitus / suunnitelma

check

Maanparannustoimet ja siihen tarvittavat materiaalit

done

Kasvimaan perustaminen / kunnostaminen puutarhatiimimme johdolla

check

Valitsemasi siemenet ja taimet sekä niiden kylvö ja istutus

check

Ohjeet jatkohoitoon salaisessa Facebook-ryhmässä

check

Kasvisten paratiisi – maanmuokkaus ja -parantaminen -kirja painettuna

check

Sadonkorjuuopas -kirja pdf-muodossa

check

Kasvutakuu, mikäli antamiamme ohjeita on noudatettu

check

Kasvimaan ympäristön siistiminen ja lopputyöt

Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa lämpöpenkkien, pengerpuutarhan, puutarhakompostin tai kasvihuoneen rakentamisen.  Voimme myös rakentaa kasvimaan ympärille maasta, puusta tai kivestä tukevat reunat. Kasvimaat voidaan varustaa automaattisella kastelulla ja suojata aitauksilla, jotka ovat valmistettu teräksestä ja/tai puusta. Kasvimaan ylläpitoon ja hoitoon on vasta-alkajalle tarjolla lisäkonsultaatiota koko kasvukauden ajalle.

Kasvimaan perustaminen on helppoa 🙂
Toimitamme pihaasi kasvimaan avaimet käteen –
periaatteella jopa yhdessä päivässä.

Kasvisten paratiisi -luomukasvimaa on erittäin satoisa ja luonnonmukainen

Kasvisten paratiisi -luomukasvimaa on valmiina loistoon, kun annat kasvimaallesi vettä, auringonvaloa ja lämpöä. Yhdessä luonnon kanssa voit luoda maailman kauneimpia asioita, eli kasveja ja ravintoa itsellesi sekä perheellesi.

Kasvimaastasi tulee biologisten muutosten tehdas, jossa useat eri energiamuodot muuntuvat kauniiksi ja monimuotoisiksi ravintokasveiksi. Kasvimaasi tuottaman ravitsevan ja hoitavan energian pystyvät ottamaan vastaan koko perheen jäsenet pienistä lemmikeistä isoihin persooniin.

Samalla seuraat luonnon kiertokulkua ja rytmiä. Kaikella on aikansa ja paikkansa. Voit vaikuttaa siihen mitä maa tuottaa Sinulle. Sadot ovat mahtavat, jos seuraat luonnon peruslakeja ja ohjeitamme.

Saat valtavasti erittäin hyvälaatuista satoa ilman kemiallisia lannoitteita tai kasvinsuojelumyrkkyjä. Myöskään etanat yms. sellaiset ns. tuhohyönteiset eivät ole ongelma. Niin sanotuilla tuhohyönteisilläkin on paikkansa ja syynsä olla olemassa, miksi ne lisääntyvät ja milloin niiden määrä pysyy tasapainossa kasvimaasi tuoton kanssa.

Keskity kasvimaassa, kuten oman terveytesikin hoidossa, perusasioihin. Moninaisten vaivoja ja oireita voi aina kokeilla parannella eri tempuilla, mutta nyt olet saapunut todellisten ja luonnollisten perusasioiden äärelle. Tervetuloa. 

Tilaa itsellesi ilmainen kasvimaa kartoitus puhelimitse tämän sivun kautta. Sovitaan kartoituksen aikana jatkotoimet.

“Minun unelmani on toteutunut! Tällaiseen vanhaan, haasteelliseen kiviseen pihaan tarvitsee tällaisen rytmiryhmän ja Raunon. Tämä yhdistelmä oli aivan loistava. Olen sydämestäni kiitollinen! Tästä se työ alkaa.”

Satu Silvo, Helsinki

“Ajatukseni ja haaveeni ovat nyt tuolla (kasvimaalla).Täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen. Syksyllä on sitten koko kylän pidot ja
sadonkorjuujuhlat ja pistetään pöytä koreaksi kurpitsoilla, kaaleilla ja muilla”

Tuula, Kiljava

“Ihan huippu, hyvä porukka! Voin suositella – ehdottomasti. Innolla odotetaan, mitä täältä kasvaa ja opiskellaan tätä kasvimaan pitämistä ja hoitamista.”

Jasmine ja Joni, Sipoo

“Proggis on mennyt loistavasti. Suurkiitos teille!”

Antti Viertiö, Lohjansaari

 

Kasvisten paratiisi -kirja ja Facebook-
ryhmä tukenasi koko ensimmäisen kasvukauden ajan

Kasvimaan ylläpidon avuksi saat suullisten aloitusohjeiden lisäksi Kasvisten paratiisi -kirjan painettuna. Kasvisten paratiisi -oppaasta saat ohjeet, kuinka saat kasvimaan kukoistamaan ja tuottamaan runsasta ja tervettä satoa. Oppaasta opit:

  • Säätämään maan pH-arvon sopivaksi
  • Maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet
  • Ajoituksen merkityksen
  • Vuoroviljelyn
  • Lomittain viljelyn
  • Miten saat tuholaiset ja etanat pysymään poissa
  • Kitkemisen
  • Sadonkorjuun

Soveltamalla kirjan ohjeita saat kasvimaastasi kaiken irti. Luonnollisin menetelmin viljeltynä ja oikein hoidettuna maan viljavuus paranee vuosi vuodelta. Saat nauttia upeista sadoista, tuoreista omalla kotipihalla kasvaneista vihanneksista ja kasviksista juhannuksesta pitkälle syksyyn. Liian hyvää ollakseen totta? Kokeile ja sovella omaan kasvimaahasi niin huomaat, että entiseen ei ole enää paluuta!

Oikein hoidetussa kasvimaassa satoa riittää oman tarpeesi lisäksi ystäville tai vaikka paikallisen ravintolan luomupöytiin!

Jos et jaksa lukea kirjaa, tiimimme antaa helpot aloitusohjeet paikan päällä kasvimaan rakentamisen yhteydessä. Tarvittaessa voit tilata maksullista lisäkonsultaatioita niin paljon kuin haluat. Avaimet käteen -kasvimaan tilanneet voivat esittää kysymyksiä myös salaisessa Facebook-ryhmässä koko kasvukauden ajan.


Tilaa tällä lomakkeella ilmainen kasvimaakartoitus.

Täytä tämä lomake ja klikkaa lähetä.

Lomakkeen lähetyksessä saattaa esiintyä ongelmia. Jos lomake ei toimi, ota yhteyttä info@kasvistenparatiisi.fi