Esisuodatin Chanson -vesi-ionisaattoriin

279,00

Tämä kolminkertainen esisuodatin poistaa 99% vesijohtoveden sisältämästä kloorista ja kloraateista. Poistaa myös veden mahdollisesti sisältämät mikromuovit.

Esisuodatus suodattaa juomavedestä epäpuhtaudet pois kolmessa vaiheessa. Veden maku paranee huomattavasti etenkin silloin, jos kiinteistössä on vanhat vesiputket.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ChansonEsi Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Chanson -esisuodatin SF-204E-1 poistaa 99% vesijohtoveden sisältämästä kloorista ja kloraateista. Se poistaa myös veden mahdollisesti sisältämät mikromuovit.

Chansonin SF-sarjan veden esisuodattimet ovat tehokkaan yksinkertaiset ja helpot kolmen tason suodattimet Chanson-ionisaattorille. Näitä suodattimia voi käyttää myös ilman Chanson-ionisaattoria, jolloin saat erittäin hyvin suodatettua ja hyvälle maistuvaa vettä.

Chanson -esisuodatin SF-204E-1 sopii kaikkiin Chanson-, Jupiter- ja muihin vesi-ionisaattoreihin, joissa on 1/4 tuuman vesiletkun paikka sisääntulevalle vedelle.

Suodattimien kiinnitys on suunniteltu kestämään vedenpaine, joka on 5 kg/m2 (4,9 bar). Suodattimia voi vaihtaa veden laadun mukaan myös myöhemmin.

Tuotteen kuvaus:

Sininen taso nro 1: Ontelomaisesta polypropeenikuidusta valmistettu ensimmäisen tason suodatin. Käyttöikä noin 3 – 6 kk, jos veden laatu on heikko. Läpinäkyvän sinisen kuoren läpi voi tarkkailla, miten likaa kasaantuu vedestä alun perin valkoiselle suodatinkankaalle.

Poistaa esim.: hiekkaa, savea, rautaa ja metalleja.

Vaaleanpunainen taso nro 2: Rakeistetusta aktiivihiilestä valmistettu toisen tason suodatin. Käyttöikä noin 6 -12 kk, riippuen veden laadusta ja käyttömääristä.

Poistaa esim.: hajua, klooria, valkaisuaineita, hyönteismyrkkyjä ja kemikaaleja.

Ruskea taso nro 3: Kookospohjainen hiilikuitusuodatin. Käyttöikä noin 9 -12 kk riippuen veden laadusta ja käyttömääristä. Erittäin tarkka suodatus ja kyky sitoa itseensä vieraita aineita ja bakteereja. Tämä taso varmistaa veden puhtauden.

Poistaa esim.: hajuja, klooria, pesuaineita, kemikaaleja ja sedimenttiä.

Laitteiston koko:

Leveys: 35 cm, korkeus 31 cm ja syvyys 11 cm