Tunnista varjosi -mielikuvamatka

9,90

Varjo on sellainen osa itseä, jota ei ole kokonaan hyväksynyt tai kohdannut. Idea varjosta perustuu Carl Jungin varjoarkkityyppiin. Varjominä on usein osittain piilossa, ja siihen tutustuminen saattaa ajoittain jopa tuntua pelottavalta. Tämän mielikuvamatkan aikana pääset tutustumaan omaan varjoosi, kohtaamaan ja hyväksymään sen osaksi itseäsi. Silloin eheydyt ja pääset yhä enemmän omaan voimaasi kiinni, elämään täyttä elämää omana kokonaisena itsenäsi!

Tuotetunnus (SKU): mielikuva_varjo Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tunnista varjosi -mielikuvamatka vie sinut alkurentoutuksen kautta kohtaamaan oman salatun, pimeän puolesi turvallisesti ja hyväksyvästi. Harjoituksen loputtua ymmärrät itseäsi ja toimintatapojasi paremmin ja koet olevasi yhä kokonaisempi ja vahvempi, ihana SINÄ.

Matka kestää kokonaisuudessaan 16:38 minuuttia, ja voit tehdä harjoituksen missä tahansa paikassa, jossa pääset rauhassa mukavaan asentoon, sulkemaan silmät  ja rentoutumaan.

Tunnista varjosi -mielikuvamatka (äänite) lähetetään sinulle mp3-tiedostona maksun jälkeen. Voit kuunnella äänitettä rajattomasti omassa käytössäsi.

Yrityslisenssit ja kaupallinen käyttö myös mahdollista, kysy lisätietoja maria@sisainenparatiisi.fi

Maria on kouluttautunut Life Coachiksi Valmentamossa ja vetää erilaisia työpajoja pienryhmille sekä antaa yksilövalmennusta kotonaan Espoossa tai etäyhteyden välityksellä. Lisätietoja Mariasta voit lukea täältä.