Paradise Blender (musta)

480,00

Kokonaisvaltaista hyvinvointiasi varten tarvitset ravintoaineita ja nestettä helposti sulavassa muodossa. Paradise Blender tekee ruoka-aineista maukkaita, sametin pehmeitä ja helposti imeytyviä smoothieita. Se on hinnaltaan, teholtaan ja ominaisuuksiltaan ehdottomasti kilpailukykyisin blenderi jatkuvaan ja monipuoliseen käyttöön.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Tehosekoitin2200W-Musta Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SAATKO TEHOSEKOITTIMELLASI MAUKKAITA SMOOTHIEITA HELPOSTI MYÖS KASVIKSISTA?

Vai onko keittiössäsi heikkouttaan huutava tehosekoitin? Heikkotehoisella tehosekoittimella ruokien valmistus kestää kauan ja ravintoaineita menetetään.  Mielestämme ruonlaiton on oltava mutkatonta. Paradise Blender -tehosekoittimella saat kaikki ruuat ja smoothiet onnistumaan pienellä vaivalla muutamassa sekunnissa. Matala ääni, helppokäyttöisyys ja markkinoiden suurin teho on käytönnön ruoanlaitossa lyömätön yhdistelmä.

Voit helposti valmistaa esimerkiksi:

  1. herkullista jäätelöä ja sorbettia jäisistä hedelmistä tai marjoista.
  2. jäämurskaa jääpaloista.
  3. kauniita ja ravitsevia smoothieita kasviksista, marjoista ja hedelmistä.
  4. maukkaita kastikkeita ja jälkiruokia.
  5. siemen- ja pähkinäjauheita nopeasti.
  6. hedelmä- ja marjamehuja, joissa on kaikki kuidut mukana.
  7. maistuvia falafel- ja kasvistahnoja.
  8. täyteläisen kuuman keiton 3 – 5 minuutissa. (Terät pyörivät niin nopeasti, että ruoka-aineet kuumuvat kitkan vaikutuksesta.)

Helppoa ja tehokasta

Tyypillisten pienitehoisten tehosekoittimien ominaisuudet riittävät vain pehmeiden aineksien sekoittamiseen. Laadukkaita ja silkinpehmeitä smoothieita niillä ei saada. Pienitehoisen tehosekoittimen koneisto on herkkä rikkoutumaan mutta Paradise Blender -tehosekoittimen osat ja teho on testattu kestämään tiukkaakin vääntöä ja raskaitakin kasvistahnoja pitkäaikaisessa käytössä.

Paradise Blenderin tekniset tiedot

+ Teho: 2200 W (= noin 3 hevosvoimaa). HUOM! Kun vertaat toisten tehosekoittimien antamiin tehoihin, niin tarkista oikeat hevosvoimat ja wattitehot tästä linkistä. Usein mainoslauseissa luvataan tehoksi 3 hevosvoimaa, vaikka moottorinteho on vain 1500 W (eli 1,5 kW = 2,01 hv). Tehoa on silloin noin kolmasosa vähemmän. Laitteen maahantuoja on 16 vuoden käyttökokemuksen aikana huomannut, että 1500 W koneella voi tehdä smoothieita jo aika hyvin kasviksistakin, mutta vasta 2200 W koneella niistä tulee maistuvia ja kermaisen pehmeitä.

+ Väri: musta

+ Terien pyörimisnopeus: portaaton säätö välillä 10 000 – 30 000 kierrosta minuutissa.

+ Laitteen mitat, kun kannu ja kannen korkki on paikallaan: korkeus 52 cm, leveys noin 20 cm, syvyys 23 cm.

+ Kannun tilavuus: 3 litraa

+ Takuu: moottorilla 3 vuotta ja kannulla 2 vuotta, yksityiskäytössä. Yrityskäytössä molemmat takuut ovat 1 v.

+ Loistava hinta-laatu -suhde

+ Turvallinen valinta: Paradise Blender -tehosekoittimesta ei irtoa mitään raskasmetalleja tai myrkkyjä ruokaan testien mukaan.

+ Muuta: mukana tulee sekoitussauva, suomenkielinenkäyttöohje sekä smoothieohjeita à la Rauno Moilanen.

+ Maahantuoja: Perfect Wealth Living, joka huolehtii myös varaosista ja huollosta Suomessa.