MW101 Soil Pro maaperän pH-mittari

349,00

MW101 Soil Pro maan pH-mittari on käyttökelpoinen etenkin maastossa,  luokkahuoneissa, laboratorioissa ja yleiskäytössä. Milwaukee Soil PRO pH -mittaria käyttävät asiakkaat, jotka testaavat näytteitä suoraan maaperästä tai lietteistä.

10 varastossa

Kuvaus

Milwaukee MW101 Soil Pro on maaperän pH-mittari, joka on saanut mainetta ympäri maailmaa luotettavalla, nopeilla mittaustuloksilla sekä kätevällä tuotesuunnittelulla ja tarkkuudella.

MW101 Soil Pro pH-mittarin mittaustarkkuus on +/- 0.02. Tässä pH-mittarissa yhdistyy kestävyys ja tarkkuus ilman ylimääräisiä hienoksia.

MW101 on käyttökelpoinen etenkin maastossa, luokkahuoneissa, laboratorioissa ja yleiskäytössä. Milwaukee Soil PRO pH -mittaria käyttävät asiakkaat, jotka testaavat näytteitä suoraan maaperästä tai lietteistä.

Helppo käyttää: aseta anturi näytteeseen, sekoita varovasti ja odota lukeman tasaantumista.

Erittäin laadukas, vaihdettavalla elektrodilla varustettu mittari multa-istutuksien pH-arvon mittaamiseen. Mittaus voidaan suorittaa suoraan maasta, ruukusta, tai valmistellusta liuoksesta (10 g multaa, 10 ml pullotettua lähdevettä. Sekoita ainekset puhtaassa tasapohjaisessa kupissa ja anna sekoituksen seistä noin 10 minuuttia ennen mittauksen suorittamista)

pH-mittarin tuotepakkaus sisältää mittarin lisäksi 20 ml suojahatun, säätömeisselin, pH 7.01 kalibrointiliuoksen, pahvipakkauksen, pariston ja käyttöohjeet englanniksi.
Anturin mukana tulevan johdon pituus on noin 1 m.

MW101 tekniset tiedot
pH:n mittauskyky 0.00 -14.00 pH
Lämpötilan mittauskyky manuaalisesti 0 –  50.0°C
pH-asteikko 0.02 pH
Lämpötila-asteikko 0.1°C
pH:n mittaustarkkuus ±0.02 pH
Lämpötilan mittaustarkkuus ±0.5°C / ±1°F
Kalibrointi manuaalisesti, 2 vertailu pistettä.
Anturi MA920B/1 (vaihdettavissa)
Mittauslämpötila ja mittauslämpötilan kompensointi 0 to 50°C / 32 to 122°F; max RH 95%

Kompensointi manuaalisesti kiertämällä laitteen etupaneelissa olevaa säädintä kiertämällä, asteikko
0 – 50 °C

Patterityyppi 1 x 9.5V (mukana)
Patterien kestoaika noin 300 h jatkuvaa käyttöä
Automaattinen virran katkaisu 8 minuutin kuluttua, jos ei käytetä
Koko 145 x 80 x 40 mm,

paino käyttövalmiina
noin 220 g

Takuu 1 vuotta keskusyksiköllä ja 3 kk pH- anturilla. Takuun on voimassa jos anturista on pidetty huolta ohjeiden mukaisesti.

 

KÄYTTÖ JA HOITO
pH -mittarit alkavat yleensä toimia huonosti anturin ongelmien vuoksi. pH-anturissa on kaksi osaa, lasin anturipäässä oleva suojalasi ja elektrodipää, jotka kannattaa pitää puhtaana.

ANTURIPÄÄ
Anturipää menettää herkkyyteensä pitkäaikaisen käytön aikana ja lopulta se ei enää anna oikeita tuloksia. Tämä pätee kaikkiin pH-antureihin. pH-lukema generoidaan näytteen ja anturipään sisältämän vertailuliuoksen välisen sähköisen eron perusteella. Jos liuoksien välinen liitosreikä tukkeutuu, pH-anturi ei enää toimi.

Voit pidentää pH-elektrodisi käyttöikää seuraavilla tavoilla.

VARASTOINTI

  • pH-anturi on pidettävä nesteessä. Pitkä kuiva varastointi vahingoittaa anturin herkkyyttä. Jos annat anturin kuivua, anturi voi myös tukkeutua.
  • Säilytä pH-anturi säilytysliuoksessa MA9015 tai pH-kalibrointipuskuriliuoksessa.
  • Älä säilytä vesijohtovedessä ja tislatussa vedessä.
  • Väärä säilytys vahingoittaa anturin herkkyyttä.
  • Paras tapa säilyttää anturi on, kun anturin korkki on täynnä säilytysliuosta tai kalibrointipuskuria ja korkki on kiristetty vuotojen estämiseksi. On myös suositeltavaa säilyttää elektrodi pystyasennossa vuotojen vähentämiseksi.

KALIBROINTI
PH -anturit heikkenevät ajan myötä, joten varmista, että kalibroit säännöllisesti, jotta Soil PRO -pH-mittari pysyy tarkana. Kalibrointi on tarpeen myös puhdistuksen tai pitkän varastoinnin jälkeen.

PUHDISTUS
Näytteistä tulevat jäämät vaikuttavat mittarin herkkyyteen ja tukkivat anturin. Tämä pätee erityisesti, jos näytteessä on paljon orgaanista materiaalia. Suosittelemme liottamaan elektrodisi säännöllisesti puhdistusliuokseen MA9016.

HUOM! pH-mittarin mittausanturi on säilytettävä mittausten välillä siten, että anturi on säilytysliuoksessa MA9015 tai pH-kalibrointipuskuriliuoksessa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)