Kehon pH-tasapainon perusteita ja ohjeita (e-kirja)

4,95

Oletko väsynyt tai sairas? Halukas päästämään irti itsellesi hankalaksi muodostuneesta elämäntilanteesta? Eksyksissä? Missä oletkin, vihkosen ohjeiden mukaan on helpompi löytää reitin äärelle, jota seuraamalla voi suunnistaa kohti terveempiä elintapoja. Vain kolme helppoa ja tärkeää muutosta, jotka jokaisen on mahdollista toteuttaa omalla kohdallaan.

Tuotetunnus (SKU): pH-opas Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Miksi ja miten ruokavalio, luonnolliset ravintolisät ja alkalisen veden juominen voivat antaa sinulle energisen elämäntavan?

Perinteinen ruokavalio voi heikentää sinua. Tämä voi kuulostaa vahvalta väitteeltä. Tosiasiat kuitenkin tukevat sitä. Ylisuuret annokset yliprosessoituja ruokia ovat saaneet aikaan kaloripitoisia ruokavalioita. Ne sisältävät valitettavan vähän elimistön tarvitsemia ravinteita, jotta voisimme pysyä terveinä. Elämme keskellä liikalihavuusepidemiaa. Diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja sekä syöpää esiintyy yhä useammalla. Yksinkertaisten elintapojen muutosten avulla nämä ongelmat ovat kuitenkin vältettävissä.

Tässä vihkosesessa kuuluisa mikrobiologi ja ravitsemustieteilijä, tohtori Robert O. Young ja Shelley Redford Young tutustuttaa lukijan kolmeen tärkeään muutokseen, joiden avulla on mahdollista parantaa omaa hyvinvointiaan, kestävyyttään sekä suojella itseään sairauksilta.

Ensimmäisenä näistä kolmesta tämä opas tuo esiin lisäravinteet sekä pH-viherjauheen kautta saatavat edut. Tämä vihannesten, oraiden ja versojen sekoitus on erinomainen ravintolisä, jonka voi helposti lisätä mihin tahansa ruokavalioon ja saada näin elimistön käyttöön yli 125 ravintoainetta.

Hyvää terveyttä on vaikea saavuttaa pelkästään laadukkailla lisäravinteilla. Toiseksi Youngit valaisevatkin lukijalle, minkälainen on hyvä ruokavalio ja miten ruokavaliota voi kehittää parempaan suuntaan. Kolmas tärkeä osa-alue terveyden ylläpitämisessä on runsas veden juonti. Lukijoille annetaan tarvittavaa tietoa, miten se edistää terveyttä.

Kirjasessa on 40 sivua. Katso sisällysluettelo tuotekuvista.

Kirjasen kirjoittajat: Tohtori Robert O. Young ja Shelley Redford Young sekä käännätys ja taitto Rauno Moilanen.

pH-tasapainovalmentaja Rauno Moilanen on testannut käytännössä yli 4800 henkilön elävän ja kuivan veren. Hän on auttanut tuhansia ihmisiä Suomessa ja ulkomailla kuukausittaisilla pH-luennoilla ja pH-päivällisillä alkaen vuodesta 2002.

HUOM! – Tämä on ladattava tiedosto, jonka voi lukea kännykällä (jossa on Adobe Reader), tabletilla tai tietokoneella. Tätä opasta ei voi tulostaa. Jos haluat paperille painetun version, tilaa painettu versio tästä kirjasta, silloin kun sellainen on saatavissa. Toistaiseksi painos on loppu.

E-kirjan tilaukset aina ilman toimitusmaksua. Maksun jälkeen lataa tiedosto omalle koneellesi tilausvahvistuksesta ja voit lukea sitä aina kun haluat ja niin kauan kuin haluat. 

Saatat myös pitää...