Life Coaching -harjoitusvalmennus (4 x 1h)

200,00

Tunnetko tarvetta muutokselle, mutta jumitat silti jostain syystä samassa tilanteessa kuukaudesta tai vuodesta toiseen? 

Tule kokeilemaan ratkaisukeskeistä valmennusta!

Kuvaus

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi.

Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat.

Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten tai etäyhteyden välityksellä.

Koska kyseessä on harjoitusvalmennus LCF Life Coach -koulutusta varten, valmennus on sinulle normaalihintaa edullisempi. Valmennus edellyttää sitoutumista 4 kertaan ja sähköisen palautteen antamista. Palautteen antaminen kestää noin vartin.

Valmennus (4 x 1h) maksaa 200€.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Ilmoittauminen: maria@sisainenparatiisi.fi / 0400 150 074.

Ilolla ja lämmöllä,

Maria (lue taustastani täältä)

 

Palautetta  valmennuksistani:

“Valmennus auttoi selkeyttämään ja työstämään omia tavoitteita.” (Nainen 35 v)

“Marian ohjaus auttoi minua selkiyttämään ajatuksiani kriisiytyneessä elämäntilanteessani ja harjoitukset auttoivat minua itse oivaltamaan mitä tulevaisuudeltani tahdon ja millä tavoin sitä kohti kannattaa lähteä etenemään.  Suosittelen!” (Nainen 40 v)

“Marian kannustus kaikkeen oli ihan A ja O, se ohjasi luottamaan tekemiseen ja siihen, että tämä toimii.” (Nainen 32 v)

“Kun rinnalla kulkee toinen ihminen, niin kehitys kulkee paljon paremmin kuin jos jäisi yksin miettimään asioita.” (Nainen 32 v)

“Maria loi rauhallisen tilan mun omille pohdinnoilleni, jotka veivät mua elämäntilanteessani eteenpäin. Oli tosi upeaa päästä ajattelemaan ääneen kaikessa rauhassa!” (Nainen 25 v)

“Maria on todella sydämellinen ja lämmin valmentaja!” (Nainen 51 v)