Tiimi

Me toimimme tukenasi maan, kehon ja mielen hyvinvoinnissa

Rauno Moilanen

Kasvisten paratiisi -tiimin viljelyvelho on Rauno. Raunolla on yli 11 vuoden käytännön kokemus kasvisten viljelystä avomaalla ja kasvulaatikoissa sekä yli 30 vuoden kokemus kasvien viljelystä kasvihuoneissa, parvekkeilla, kukkaruukuissa ja viljelylaatikoissa. Maatilatalouden peruslinjan teoriaopinnot Rauno on suorittanut kiitettävin arvosanoin Seppälän Maatalousoppilaitoksessa vuonna 1988-1989.

Rauno on seurannut kasvien kasvua ja kehitystä sekä vuorovaikutusta suurella mielenkiinnolla ja oppinut kasvisten viljelyn parhaat vinkit ja kasvit. Hänen viljelypalstansa Helsingissä on ollut heti toisesta kesästä lähtien paikallinen nähtävyys, josta Rauno on kerännyt satoa vuodesta toiseen satokauden alusta lumen tuloon asti.

Rauno on kirjoittanut oppaat Sadonkorjuuopas ja Kasvisten paratiisi: maan muokkaus ja parantaminen -kirjat suomeksi ja englanniksi.

Raunon opastuksella onnistut saamaan upeat sadot ja herkullista syötävää suoraan omalta kasvimaaltasi.

rauno@kasvistenparatiisi.fi

Maria Muller

Maria on Kasvisten paratiisin haltiatar, toimitusjohtaja. Hän pyörittää myös sometilejämme ja verkkokauppaamme Paratiisipuotia. Maria on tutkijan ja opettajan työssään uppoutunut erityisesti luonnonmaantieteeseen, geologiaan ja biologiaan. Omassa elämässään Maria on päätynyt luonnollisiin ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin valintoihin ja vie niitä eteenpäin myös Kasvisten paratiisissa.

Maria on kouluttautunut myös energiahoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit sekä Reiki I:sen ja II:sen. Hän viimeistelee parhaillaan LFC Life Coach ja NLP Practitioner -opintoja Valmentamossa. Marian tarjoamiin hoitoihin ja valmennuksiin voi tutustua Paratiisipuodissa.

Katso myös Marian oma nettisivu: Sisäinen paratiisi

maria@kasvistenparatiisi.fi