Palautteita

Kasvimaa-asiakkaiden palautteita

Oletko saanut hyötyä omasta kasvimaasta? Jos olet, niin millaista?

Kasvikset ja juurekset omat pitkälle syksyyn.

Satoa käytetty ja jaettu.

Satoa on ollut paljon ja sitä tuli syötyä erityisesti kesällä. Nyt on paljon säilöttynä ja pakastettuna.

Kasvisten syönti on lisääntynyt paljon. Lisäksi kasvimaa on ollut ilo silmälle.

Paljon ravinteikasta satoa ja iloa hoitamisesta.

Runsas sato, tietotaito, hyvä mieli.

Olemme saaneet omasta maasta kasviksia niin, että kasvukautena emme juuri joutuneet ostamaan niitä kaupasta. On myös tyydyttävää kasvattaa omaa ruokaa. Tuntuu turvalliselta, kun on puhdasta ruokaa omasta takaa.

Tuonut iloa ja kunto kohentunut.

Runsaasti hyvää ravintoa pitkälle syksyyn asti ja vielä paljon sekä pakastettuna että kuivattuna talveksi. Olen myös oppinut paljon hyödyllistä kasvimaan hoidosta.

No ruokaa on ainakin saatu todella paljon. Se on monipuolistanut kasvisten käyttöä, se on lisännyt satokausiajattelua ja lapsetkin ovat kasvimaan suhteen uteliaita.

Hyvää ja ravitsevaa ruokaa.

Valtavasti onnistumisen iloa.

Olen saanut nauttia valtavan laadukkaasta luomuruuasta ja oman kasvimaan helposta hoidosta. On ollut ihanaa kerätä omaa satoa ja jakaa sitä ystävien ja perheen kanssa. Tämä on tuonut valtavasti onnellisuutta ja iloa.

Ollaan saatu pöytään paljon tuoretta herkkua koko perheelle ja syöty monipuolisemmin lehtivihreää kuin aiemmin. Pakkasessa on yrttejä ja lehtikaalia talveksikin!

Olen saanut syödä yllin kyllin kasviksia, eikä niitä ole tarvinnut ostaa kaupasta.

Kyllä, sekä koko perheen terveydelle että rahallista säästöä – toukokuusta lokakuun loppuun vihreät omasta maasta!Millä sanoilla suosittelisit palvelua esim. ystävillesi?

Asiantuntevaa ystävällisyyttä.

Saat varmasti tuottoisan ja runsaan kasvimaan.

Hieno, iloa tuova, pihaasi kauneutta ja terveyttä tuova satsaus!!

Jos et oo viherpeukalo ennestään niin tää on loistava tapa aloittaa kerralla kunnon ruoan kasvatus. Ei tarvii kaikkea opetella kantapään kautta.

Asiantunteva, luonnonmukainen, opetusta myös miten käyttää uusia kasviksia ruoanlaitossa.

Kehuisin.

Saat oppia kasvimaan perustamisen alusta alkaen, miten lannoittaa ja muokata maa, miten kylvää ja istuttaa, miten hoitaa maata ja kasveja, miten hyödyntää satoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Helppous, nopeus ja toimii 👍

Joka sentin arvoinen.

Aitoa osaamista, lämmintä ja hyväsydämistä palvelua ja innostavaa opastusta, joilla oppii ilolla itse rakentamaan ja ylläpitämään omaa ihanaa kasvimaata.

Kasvit kasvavat lyhyessä ajassa isoiksi ja satoa tulee paljon.