Kasvulaatikot

Puhdas ruoka omalta pihalta kasvulaatikoilla!

Haluatko poimia ensi kesänä tuoretta luomuruokaa omalta pihalta? Se onnistuu helposti kasvulaatikoiden ja ravinteikkaan paratiisimultaseoksen avulla. Aloitamme tälle kaudelle satoisan kasvualustamme toimitukset suursäkeissä kasvulaatikoiden ja valmiiksi valikoitujen siementen kera. Nyt voit tilata kaikki tarvikkeet kotiisi ja pystyttää oman runsasta satoa tuottavan kasvimaasi sinne missä sitä tarvitset! Valmiiksi suunnitelluilla siemenvalikoimilla loihdit jokaiseen laatikkoon mieluisan valikoiman keittiössäsi tarvittavia kasviksia, vihanneksia ja yrttejä ilman viikkojen puutarhalehtien tavaamista ja vuosien yritys-erehdys menetelmän soveltamista.

Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta viljelystä. Me toimitamme sinulle satoisimman tiedossa olevan paratiisimultaseoksen ja annamme tarvittavat ohjeet istutukseen, kasteluun ja sadonkorjuuseen. Halutessasi hoidamme myös avaimet käteen toimituksella kaiken istutukseen asti.

Viljava ja kasvuvoimainen multaseos on auringonvalon ja veden ohella keskeisin sadontuottoon tarvittava tekijä. Paratiisimultaseos on kehitetty nimenomaan sadontuoton maksimointiin ja se on sellaisenaan täydellinen alusta luomulaatuisten hyötykasvien viljelyyn. Sen koostumus on optimaalinen ja se ei tarvitse minkäänlaista lisalannoitusta kasvukauden aikana. Valmiilla kasvulaatikoilla ja viljavan paratiisimultaseoksen avulla viljely on helpompaa kuin koskaan. Näiden avulla olet suoraan sadontuoton huipulla.

Slider image
Slider image
Slider image

Toimitukseen kuuluu:

60 cm korkeat kasvulaatikot lavakauluksista

Helposti koottavilla ja puisilla kasvulaatikoilla pidät kasvimaasi kompaktissa ja helposti hoidettavassa muodossa. Kastelu ja sadonkorjuu käyvät sujuvasti ja laatikoiden määrää lisäämällä laajennat helposti kasvimaatasi.

– Paratiisimultaseos

Valmiilla paratiisimultaseoksella sinun ei tarvitse huolehtia lannoituksesta tai vertailla eri multavalmistajien tuoteselosteita. Kehittämämme ja toimittamamme kasvualusta on markkinoiden satoisin multaseos. Se on kehitetty nimenomaan maksimaalinen sadontuotto mielessä. Sitä ei tarvitsee lannoittaa kertaakaan kasvukauden aikana ja satoa tuottavat kasvit kasvavat siinä erinomaisesti.  

Valmiiksi suunnitellut kasvikombot teemoittain

Haluatko vihreitä salaatteja vai juureksia? Olemme valinneet satoisimmat ja parhaat lajikkeet puolestasi ja suunnitelleet valmiin istustuskartan kuhunkin laatikkoon. Ohjeistamme, miten kylvö tehdään  

Tämän helpommalla pääset vain tilaamalla meiltä avaimet käteen asennuksen. Sekin onnistuu tarvittaessa ja konsultoimme tarvittaessa myös etänä videopuhelun välityksellä kasvukauden aikana.

Tarvitset pihaltasi:

-Muutaman neliön aurinkoisen ja tasaisen alustan laatikoita varten.

-lapion ja kottikärryt

-kastelukannun tai letkun


Katso alta tarjoamamme kasvilajikekombot ja valitse haluamasi määrä kasvulaatikoita!

check

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.