Tilaa unelmiesi kasvimaa avaimet käteen

Kuvaus

Oletko haaveillut omalla kotipihalla olevasta kasvimaasta, mutta ajatellut sellaisen perustamisen olevan työlästä? Me kasvisten paratiisissa olemme kehittäneet helpon vaihtoehdon: voit ottaa rennosti ja nauttia, kun luomme kotipihaasi parissa päivässä unelmiesi kasvimaan tai kunnostamme vanhan kasvimaasi tuottamaan runsasta satoa!

Eikä minkä tahansa kasvimaan, vaan pH-kasvatukseen perustuvan, lajikkeiden monimuotoisuutta sekä puhtaita ja luonnollisia viljelymenetelmiä hyödyntävän luonnonmukaisen kasvimaan, josta voit saada satoa jopa 40 eri kasvilajista, parhaimmillaan satoja kiloja ja tuhansien eurojen arvosta vuosittain.

Runsaan sadon takaa oikeanlainen maanmuokkaus ja maan aktiivisen pieneliöstön synnyttäminen, jolloin maan biomia ja luonnon monimuotoisuus saavat kasvimaan kukoistamaan. Lajikkeet on valittu niin, että ne tukevat toistensa kasvua ja satoa tulee oikealla hoidolla toukokuusta aina kasvukauden loppuun asti maan parantuessa vuosi vuodelta. Oikealla tavalla säilömällä saat nauttia puhtaasta ruuasta omalta pihalta ympäri vuoden ja otat harppauksen kohti omavaraista ruoantuotantoa.

Lisätietoa: Unelmiesi kasvimaa

Pyydä tarjous omasta kasvimaasta täältä: info@kasvistenparatiisi.fi