Paratiisimultasekoitus 1000 l suursäkki

199,00

Paratiisimultasekoitus on huippulaatuinen valmis kasvualusta, joka takaa ravinteikkaan ja kuohkean maan kasveillesi. Paratiisimultasekoituksessa olevat luonnolliset lannoitteet riittävät koko kasvukaudeksi.

20 varastossa

Kuvaus

Paratiisimultasekoituksen sadontuottokyky riittää koko kasvukaudeksi ja uskomme sen olevan yksi tuottoisimmista alustoista hyötykasvien kasvattamiseen.

Paratiisimultasekoitus on valmis käytettäväksi sellaisenaan ja sitä on helppo käsitellä. Kasvit voivat hyvin ja ovat terveitä, silloin hoitokin on helpompaa. Kasvisi kasvavat tasaisemmin ja sato on erittäin runsasta. Riittää, että kastelet säännöllisesti. Mullassa olevat luonnolliset lannoitteet riittävät koko kasvukaudeksi ja kalkkia tarvitset vasta kolmantena kasvukautena.

Lisää multaa ei tarvitse ostaa seuraavina vuosina, jos seuraat ohjeitamme mullan ja kasvimaasi elinvoimaisuuden ylläpidosta.

Jotta kasvit saisivat tilaa runsaalle kasvulle, suosittelemme levittämään paratiisimultaseosta kasvimaalle tai kasvulaatikoihin noin 50 cm paksun kerroksen. Multaa riittää yhdestä suursäkistä 2,5 m² alueelle tai kahteen ja puoleen kasvulaatikkoon. Valmiin täyden kasvulaatikon koko on 80 cm x 120 cm ja korkeus 60 cm. Multasäkistä riittää multaa vielä puoleen kasvulaatikkoon (korkeus 30 cm) tai oman pienen kukkapenkin rakentamiseen.

 

Paratiisimultasekoitus sisältää: luomumultaa ja luomulannoitteita. Kaikki multasekoituksessa käytetyt ainesosat ovat rekisteröityjä tuotteita ja täyttävät sertifikaattivaatimukset.

Säkin koko: 1000 litran suursäkki ja paino n. 900 kg

HUOM! Suursäkkien toimitukset koko maahan. Säkkien toimitusaika on 2–14 arkipäivää.

Hintaan lisätään toimituskulut kuorma-autolla. Lähetämme laskun kuljetuksesta sähköpostitse. Hinnat sisältävät kuljetuksen ja perälautanosturilla pihalle noston. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimitusosoite ja mahdolliset lisäpalvelut. Toimituksen hintatiedustelun voi myös tehdä etukäteen lähettämällä sähköpostia info@kasvistenparatiisi.fi.

Voit myös tiedustella paratiisimultasekoituksen toimituksesta irtotavarana (minimitilaus 10 kuutiota). Kuutiohinta on tällöin edullisempi.

Lisätiedot

Paino 1000 kg (kilogramma)