Paratiisimultasekoitus 1000 l suursäkki

199,00

Paratiisimultasekoitus on huippulaatuinen valmis kasvualusta, joka takaa ravinteikkaan perustan kasveillesi. Paratiisimultasekoituksen tasaisen laadun varmistavat tarkoin valikoidut raaka-aineet ja luonnonmukaiset lannoitteet sekä huolellinen sekoitustyö.

83 varastossa

Kuvaus

Suuren sadon keskeinen avaintekijä on oikeanlainen hyötykasvien kasvuun sopiva hyviä mikrobeja ja elämää kuhiseva maa-aines. Takanamme on vuosien tutkimustyö suurten satojen kasvattamisesta ja oikeanlaisesta ravinnekierrosta. Voimmekin nyt ylpeänä tarjota sinulle multasekoituksen, jonka kasvuvoima on täysin omassa sarjassaan. Paratiisimultasekoituksen sadontuottokyky riittää koko kasvukaudeksi ja uskomme vakaasti sen olevan kenties maailman tuottoisin alusta hyötykasvien kasvattamiseen.

Paratiisimultasekoitus on valmis käytettäväksi sellaisenaan ja sitä on helppo käsitellä. Korkean ja tasaisen laadun ansiosta kasvisi voivat hyvin. Kun kasvit ovat terveitä ja voivat hyvin, on hoitokin helpompaa. Kasvisi kasvavat tasaisemmin ja sato on erittäin runsasta. Riittää, että kastelet säännöllisesti. Mullassa olevat luonnolliset lannoitteet riittävät koko kasvukaudeksi ja kalkkia tarvitset vasta kolmantena kasvukautena.

Jotta kasvit saisivat tilaa runsaalle kasvulle, suosittelemme levittämään paratiisimultaseosta kasvimaalle tai kasvulaatikoihin noin 50 cm paksun kerroksen. Multaa riittää yhdestä suursäkistä 2,5 m² alueelle tai kahteen ja puoleen kasvulaatikkoon. Valmiin täyden kasvulaatikon koko on 80 cm x 120 cm ja korkeus 60 cm. Kaupan päälle multaa riittää vielä puoleen kasvulaatikkoon (korkeus 30 cm) tai oman pienen kukkapenkin rakentamiseen.

Paratiisimultasekoitus sisältää: luomumultaa, hevosenlantaa ja kanankakkaa. Kaikki multasekoituksessa käytetyt ainesosat ovat rekisteröityjä tuotteita ja täyttävät sertifikaattivaatimukset.

Säkin koko: 1000 litran suursäkki ja paino n. 900 kg

HUOM! Suursäkkien toimitukset koko maahan. Säkkien toimitusaika on 1–14 arkipäivää.

Hintaan lisätään toimituskulut kuorma-autolla. Lähetämme laskun kuljetuksesta sähköpostitse. Esimerkiksi hinta-arvio yhden suursäkin kuljetukselle on noin 90–160 euroa Etelä-Suomeen. Esimerkkihinnat sisältävät kuljetuksen ja perälautanosturilla pihalle noston. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimitusosoite ja mahdolliset lisäpalvelut. Toimituksen hintatiedustelun voi myös tehdä etukäteen lähettämällä sähköpostia info@kasvistenparatiisi.fi.

 

Lisätiedot

Paino 15 kg