Ale!

Paratiisin lannoituspaketti 10

140,00

Kätevä lannoituspaketti, jossa on kaikki mitä tarvitset kasvimaasi lannoitukseen tulevaksi kasvukaudeksi. Kasvimaan tai kasvulaatikoiden lannoitus on hyvä hoitaa syyskuun lopussa tai viimeistään lokakuussa ennen lumien ja pakkasten tuloa, jotta tulevana kesänä kasvimaasi pääsee tuottamaan runsasta satoa.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): lannoitus10 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Syksyllä on kasvulaatikkojen ja kasvimaiden lannoituksen päivittämisen aika. Mikäli haluat saada tulevana kesänä runsasta ja tervettä satoa, sinun pitää lannoittaa kasvimaasi tai kasvulaatikkosi syyskuun lopussa tai viimeistään lokakuussa ennen lumien ja pakkasten tuloa. On mukavaa tehdä lannoitus- ja kylvötyöt mukavassa syyssäässä.

Jos teet kasvimaasi ravinnetalouden päivittämisen omatoimisesti, voit sekoittaa kasvimaahasi runsaasti omasta kompostistasi muodostunutta kompostimultaa, palanutta kanankakkaa ja palanutta hevosenlantaa tai palanutta lehmän lantaa. Lähelläsi voi olla maanviljelijä, jolta saat tai voit ostaa edellä mainittuja luonnonlannoitteita. Suuntaa antavia laskelmia lannoitteiden määristä on Kasvisten paratiisi -oppaassa, jonka voi tilata tästä linkistä.  

=> Huomaa, että kannattaa olla tarkkana siitä, että luonnonlannoitteet ovat kompostoituneet kunnolla, jotta kasvimaasi ei saa samalla uskomattomia määriä rikkaruohoja.

Omatoimisesti kasvimaallesi voit myös kylvää ja istuttaa lannoituksen ja maan muokkauksen jälkeen syksyllä istutettavia kasveja ja siemeniä. Etenkin valkosipulit pitää laittaa syksyllä maahan ennen puiden lehtien tippumista tai lehtien tippumisen aikoihin. 

Helppo ja runsauden takaava vaihtoehto on meidän luonnonlannoitukseen soveltuva valmispaketti kasvimaille ja kasvulaatikoille.

Valmispakettivaihtoehto oikealle lannoitukselle tarkoittaa sitä, että tilaat meiltä kätevän lannoituspaketin, jossa on kaikki mitä tarvitset kasvimaasi lannoitukseen tulevaksi kasvukaudeksi. Tulevana kesänä kasvimaasi tuottaa jälleen satoa, ilman rikkaruohoja. Tämä tuote on pakattu siten, että siitä riittää luonnonlannoitetta noin 10 m2 pinta-alalle. Lannoitepaketti tulee kotipihallesi toimitettuna (toimituskulut laskutetaan erikseen). Lannoitemäärä ja -laatu on laskettu sopivaksi kasvimaallesi, jossa mullan paksuus on noin 50 cm.

Lannoiteseoksen mukana tulevat lannoituksen levitysohjeet. Myös puhelinneuvonta on mahdollista tarvittaessa samaan pakettihintaan.

Valmiin lannoitepaketin hinta sisältää:

  • tarvittavan määrän luonnonlannoitetta noin 10 m2 kasvimaalle
  • ohjeet lannoitteen levittämiseen ja kasvimaan syys- ja talvikuntoon saattamiseksi.
  • puhelinneuvonnan ja -tuen, maksimissaan 1 h.

OPTIO: Laskemme sinulle erillisen tarjouksen toimituksesta kotipihallesi puulavan päällä sinulle sopivana ajankohtana. Lannoitepaketti on pakattu säänkestävästi, joten voit tehdä lannoitetyön silloin kuin sinulle sopii.

Tämä tarjoushinta on voimassa vain 10.9.2021 asti.

Mikäli haluat, että me tulemme myös levittämään hankkimasi valmiin lannoitepaketin, teemme siitä mielellämme erillisen tarjouksen.

Paratiisilannoitesekoitteella on satotakuu. Olemme testanneet tämän lannoitteen käytännön kokeiden avulla, ja voimme taata, että koko kasvukautena toukokuusta lumentuloon asti, tarvitset kasvimaallesi vain runsaasti vettä. Satoa saat niin paljon, että et ehdi kaikkea syömään. Ehtona takuulle on tietysti se, että ohjeitamme on noudatettu.