Luomukasvulaatikkopaketti

389,00

Kasävaraston loppuunmyynti! Erityistarjouksena 2 kpl luomukasvulaatikkoja + paratiisimultasekoitus heti toimitukseen edullisella syyshinnalla. Kasvisten paratiisi -kasvulaatikoista saat satoa koko kasvukauden lumen tuloon saakka. Jo yhdestä kasvulaatikosta saat runsasta satoa ja useampi laatikko antaa ravintoa isommallekin perheelle. 

9 varastossa

Kuvaus

Syystarjouksena 2 kpl luomukasvulaatikkoja heti toimitukseen edullisella syyshinnalla. Kasvisten paratiisi -kasvulaatikoista saat satoa koko kasvukauden lumen tuloon saakka. Jo yhdestä kasvulaatikosta saat runsasta satoa ja useampi laatikko antaa ravintoa isommallekin perheelle. 

Luomukasvulaatikkopaketti sisältää:

  • 6 kpl käsittelemättömästä puusta valmistettua valmiita lavakaulusta, joista saat 2 kpl 60 cm korkeita kasvulaatikkoja.
  • paratiisimultasekoituksen 1000 litran suursäkissä
  • ohjeet asentamiseen omatoimisesti

Valmiin kasvulaatikon koko on 80 cm x 120 cm ja korkeus 60 cm.

Multaa riittää suursäkistä kahteen kasvulaatikkoon ja kaupan päälle multaa riittää vielä puoleen kasvulaatikkoon (korkeus 30 cm) tai oman pienen kukkapenkin rakentamiseen.

Paratiisimultasekoitus on luomumultaa ja se sisältää luonnon lannoitteita niin paljon, että satoa tulee automaattisesti koko kesän toukokuusta lumen ja pakkasten tuloon asti. Kaikki multasekoituksessa käytetyt ainesosat ovat rekisteröityjä tuotteita ja täyttävät  sertifikaattivaatimukset.

Multasäkin toimituskulut laskutetaan erikseen. Arvion toimituskuluista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kasvistenparatiisi.fi. Multasäkin toimituskulut kotiovelle asti ovat noin 90 – 160 euroa per säkki Etelä-Suomen alueella. Kasvulaatikot tulevat erillisenä lähetyksenä ja niiden toimitusmaksu on jo huomioitu tuotteen hinnassa.  

HUOM! Toimitukset koko maahan. Toimitusaika on 3–14 arkipäivää.

Lisätiedot

Paino 1000 kg