Kasvulaatikot ja kasvimaat satoisiksi – etäkurssi 17.10.2021

99,90

Mikäli haluat saada runsasta ja tervettä satoa tulevana kesänä, sinun pitää lannoittaa kasvimaasi tai kasvulaatikkosi syyskuun lopussa tai viimeistään lokakuussa ennen lumien ja pakkasten tuloa.

Päivitä hyötykasvimaasi tuottamaan runsasta satoa! Tällä etäkurssilla opit, miten laitat hyötykasvilaatikkosi ja -kasvimaasi tuottamaan valtavaa satoa. Etäkurssi on tarkoitettu osallistujille, joilla on jo jonkin verran kokemusta – yleensä huonoa – hyötykasvimaan pitämisestä avokasvimaalla tai lavakauluksissa.

8 varastossa

Kuvaus

Ensi satokauden runsauden valmistelu pitää aloittaa jo nyt.

Päivitä hyötykasvimaasi tuottamaan runsasta satoa! Tällä etäkurssilla opit, miten laitat hyötykasvilaatikkosi ja -kasvimaasi tuottamaan valtavaa satoa. Etäkurssi on tarkoitettu osallistujille, joilla on jo jonkin verran kokemusta – yleensä huonoa – hyötykasvimaan pitämisestä avokasvimaalla tai lavakauluksissa.

Etäkurssilla opit:

  • kuinka paljon multaa pitää olla
  • miten, milloin ja kuinka paljon lannoitat
  • mitä käytät lannoitukseen, jotta lannoitus on tehty kerralla koko kasvukaudeksi
  • mitä ja milloin kylvät, jotta saat parhaat mahdolliset sadot koko kasvukauden ajan
  • kuinka helppoa ja edullista kasvulaatikon pitäminen on, kun saat ylenpalttisen runsaat sadot toukokuusta lumentuloon asti.
  • kesällä sinun tarvitsee vain kastella kasvilaatikoita, kerätä ja nauttia sadon runsaudesta koko perheen ja naapurienkin kera 

Osallistu tälle etäkurssi, niin säästät oikeilla neuvoilla ja pääset luonnon tarjoaman runsauden pariin heti tulevana kesänä. Ensi satokauden runsauden valmistelu pitää aloittaa jo nyt. Voit tehdä jo syksyllä kasvilaatikkojesi mullan päivittämisen, lannoittamisen sekä osaksi kylvöt ja istutukset. Etenkin valkosipulit pitää laittaa syksyllä maahan lehtien tippumisen aikoihin. 

Kurssin hintaan kuuluu Rauno Moilasen kirja Luo Kasvisten paratiisi osa 1 – maanmuokkaus ja -parantaminen pdf-versiona (arvo 29,90€)

Tarvikkeet: Varaa lähellesi valkoista paperia, koko A4 tai A3. Hyvät värikynät jos löytyy.

Hinta: 99,90€

Luennoija: Rauno Moilanen

Aika: la 17.10.2021 klo 12 – 15

Paikka: Skype (linkki lähetetään osallistujille hieman ennen kurssin alkua)

Ilmoittautuminen: maksamalla tuote täällä tai info@kasvistenparatiisi.fi

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 8 osallistujalle ja kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 4 henkilöä. Mikäli kurssin järjestämispäivä siirtyy, niin siitä ilmoitetaan noin 12 tuntia ennen kurssin alkua. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.
Mikäli olet ilmoittautumassa kurssille alle 12 tuntia ennen tapahtuman alkua, ilmoittaudu ensiksi tekstiviestin kautta. Tekstiviestin voi lähettää numeroon 0400 150 074.