Tee se itse -kasvulaatikko – paratiisin luomisen vapaus

259,00

Kasvisten paratiisin luomisen vapaus -kasvulaatikko sisältää kasvulaatikon ja mullan, mutta ei taimia tai siemeniä.

10 varastossa

Kuvaus

Kasvisten paratiisi -kasvulaatikoista saat satoa lumen tuloon saakka. Jo yhdestä kasvulaatikosta saat runsasta satoa ja useampi laatikko antaa ravintoa isommallekin perheelle.

Paratiisin luomisen vapaus -kasvulaatikkopaketti sisältää:

  • 3 kpl käsittelemättömästä puusta valmistettua valmista lavakaulusta, joista saat yhden 60 cm korkean kasvulaatikon
  • paratiisimultasekoituksen 1000 litran suursäkissä
  • ohjeet asentamiseen omatoimisesti

Valmiin laatikon koko on 80 cm x 120 cm ja korkeus 60 cm.

Paratiisimultasekoitus on luomumultaa ja se sisältää luonnon lannoitteita niin paljon, että satoa tulee automaattisesti koko kesän toukokuusta lumen ja pakkasten tuloon asti. Kaikki multasekoituksessa käytetyt ainesosat ovat rekisteröityjä tuotteita ja täyttävät sertifikaattivaatimukset. Lisää multaa ei tarvitse ostaa seuraavina vuosina, jos seuraat ohjeitamme mullan ja kasvimaasi elinvoimaisuuden ylläpidosta.

Minimitilaus on kaksi kasvulaatikkoa, koska toimituksen mukana tulee paratiisimultasekoitusta 1000 litran suursäkissä. Multaa riittää suursäkistä kahteen kasvulaatikkoon ja kaupan päälle multaa riittää vielä puoleen kasvulaatikkoon (korkeus 30 cm) tai oman pienen kukkapenkin rakentamiseen.

Asennat kasvulaatikon ja mullat omatoimisesti selkeiden ohjeiden mukaan.

Toimituskulut: Laskutetaan erikseen. Arvion toimituskuluista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kasvistenparatiisi.fi. Esimerkiksi Etelä-Suomen alueella toimituskulut kahdelle kasvulaatikolle ovat noin 100 euroa ja multasäkin toimituskulut kotiovelle asti ovat noin 90 – 160 euroa per säkki.

HUOM! Toimitukset koko maahan. Toimitusaika on 3–14 arkipäivää.