Epsom-suola eli karvassuola (750 g)

12,00

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): epsom-750 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Epsom-suolan toinen nimi on karvassuola. Se on 100-prosenttista magnesiumsulfaattia. Epsom-suolalla on monia käyttötarkoituksia. Se esimerkiksi

  • rentouttaa lihaksia ja jänteitä
  • pehmentää, kosteuttaa ja kuorii ihoa
  • auttaa mustelmien ja turvotuksien hoidossa
  • lievittää kipuja ja jomotuksia

Epsom-suolaa voidaan käyttää myös elektrolyyttinä elimistön suolatasapainon palauttamiseen ja magnesium-vajauksen hoidossa. Epsom-suolaa käytetään myös raskausmyrkytyksen ja kouristusten sekä lasten munuaistulehdusten hoidossa.

Pakkaus sisältää 0,75 kg Epsom-suolajauhetta.

Ainesosat: 100% magnesiumsulfaattia (MgSO4)

KÄYTTÖ ULKOISESTI:

Lisää Epsom-jauhetta lämpimään (36-40°C) kylpyveteen käyttötarkoituksen mukaan:
1. Lihasten ja kehon rentouttamiseen, magnesiumtason nostoon, kipujen lievittämiseen yms. akuuttiin hoitoon:  0,5 kg – 1 kg Epsom-suolaa per normaalikokoinen yhden aikuisen ihmisen kylpyamme.
2. Yleiseen magnesium-tason nostoo ja hyvinvointiin: lisää noin 250 – 500 g Epsom-suolaa veteen. Epsom-suolaa voi hieroa myös suoraan pesun jälkeen märälle iholle. Saunan lämpö edistää Epsom-suolan imeytymistä ihon kautta.

Aina lopuksi huuhtele Epsom-suola ja suolavesi pois ihon pinnalta.

Käyttö sisäisesti: Epsom-suolaa voi käyttää eläinten ja joskus ihmistenkin laksatiivina. Katso käyttöohjeita ja vihjeitä internetistä.

Muista juoda suodatettua tai alkalista vettä runsaasti, kun teet puhdistushoitoja Epsom-suolalla.

Käyttöä koskevat varoitukset: Magnesiumsulfaatti on erittäin voimakas suola. Noudata aina varovaisuutta käsitellessäsi suoloja. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta on joutunut silmiin, huuhtele runsaalla vedellä 20 minuutin ajan ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.