Chanson Miracle Max+ vesi-ionisaattori (musta)

2.180,00

Tehokas vedenpuhdistus ja alkalisointi samalla laitteella! Markkinoinnin parhaan vedenpuhdistuksen lisäksi Miracle MAX -veden ionisoija voi tehdä mistä tahansa vedestä alkalista tai hapanta. Alkalinen vesi imeytyy hyvin kehoon ja maistuu hyvältä. Alkalinen vesi neutralisoi kehostasi happamia myrkkyjä ja vapaita radikaaleja. Laadukas vesi on yksi tärkeimmistä hyvinvointisi ylläpitäjistä!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ChansonMaxMusta-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Puhdas juomavesi on yksi tärkeimmistä elämisen ja hyvinvointimme osatekijöistä. Suomalainen vesilaitoksella puhdistettu vesi käy hyvin talousvedeksi, mutta putkistojen kuluneisuus ja vedenkäsittely lisävät veteen tarpeettomia aineososia, jotka havaitaan maku- väri- ja hajuhaittoina, kaivovesissä tyypillisesti korkeina rauta-, mangaani- tai uraanipitoisuuksina.

Vesi on elimistömme suurin yksittäinen ainesosa ja kehon nesteillä on tärkeä tehtävä terveyden ylläpidossa. Veteen liuenneet epäpuhtaudet, raskasmetallit ja vesistöjämme kuormittavat lääke- ja hormonijäämät on tärkeä puhdistaa juomavedestä pois ennen nauttimista. Chanson Miracle -laitteen nelinkertaisen aktiivihiilisuodatuksen avulla se onnistuu vaivattomasti.

Suodatuksen lisäksi laite muuttaa veden pH-arvon käyttötarkoituksen mukaisesti alkaliseksi tai happamaksi. Asennus on vaivaton, laite liitetään vesihanaan tiskipöydän päälle tai sen alapuolelle ja juomavesi ohjataan kulkemaan laitteen kautta.

Veden happamuuden vaikutus      

Vetyionit sitovat happea. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä happamampi neste on, sitä vähemmän siinä on vapaana olevaa happea. Jokainen kehomme solu vaatii joka hetki happea elääkseen ja ylläpitääkseen optimaalista terveyttä. Mitä happamampi on veresi (sitä alhaisempi on veren pH), sitä vähemmän happea on käytettävissä kehosi solujen käyttöön.

Kyseessä on sama mekanismi kuin happosateessa, joka “tappaa” järven. Kalat kirjaimellisesti kuolevat tukahtumalla, koska järveen satanut happo “sitoo” kaiken käytettävissä olevan hapen. Happi ei ole mennyt mihinkään, se ei vain ole enää käytettävissä.

Jos nostat järven tai kehosi pH:ta (teet sitä alkalisemmaksi), happea on jälleen vapaasti saatavilla ja järvi / kehosi palaa eläväksi.

On syytä huomata, että syöpä ja monet kehon puhdistautumisoireet liittyvät happamaan ympäristöön (hapenpuute) – mitä korkeampi pH on, sitä enemmän happea on kehon soluiss ja sitä vaikeampaa on syövän tai muidenkaan happamuuden oireiden menestyä.

Chanson Miracle MAX+ on markkinoiden paras veden suodatus-, ionisointi- ja alkalisointilaite. Max tulee sanoista: Maximum – Alkaline – eXcellence (M.A.X) Peak Performance, eli suomeksi sanottuna: “Maksimoitua – Alkalista – Erinomaista huippu tehokkuutta.

Chansonilla suodatetun veden maku on huippuluokkaa, ja pH arvot sekä elektronien määrä ennätyksellinen suhteessa muihin vastaaviin vesilaitteisiin.  Tuotteen hinta sisältää aina takuun laitteen toiminnasta laitteen valmistajan antamin ehdoin. Laite on yhtenevä New Biology®:n kanssa ja tri Youngin hyväksymä.

Laitteen sisällä on tämän hetken markkinoiden suurimmat seitsemän nanotitaniumtekniikalla päällystettyä elektrolyysilevyä. Isot levyt mahdollistavat tehokkaan ionisoinnin ja energisoinnin. Elekrolyysilevyjen yhteenlaskettu ionisointipinta-ala on 910 neliösenttiä, jonka avulla ionisointiteho muodostuu suuremmaksi kuin 11 elektrolyysilevyllä varustetuissa ionisoijissa.

Miracle MAX -veden ionisoija voi tehdä mistä tahansa vedestä vahvasti alkalista tai hapanta.  Laite on riittävän tehokas myös desinfiointityöhön ravintoloissa, lääkäriasemilla, sairaaloissa, hammas- ja eläinlääkäriasemilla sekä tietysti kotikäytössä.

Kestävyys myös kaupalliseen käyttöön. Laite pystyy käsittelemään vettä pitkiä aikoja ilman ylikuumenemisen vaaraa. Alkalisen veden tuotanto keskeytyy välillä muutamaksi minuutiksi automaattisesti, koska laite puhdistaa itsensä ja elektrolyysilevyt.

Laadukkaitten elekrolyysilevyjen avulla voidaan valmistaa vettä, jonka pH on 1,8 – 12,1 ja OPR (elektronivaraus) arvot ovat väliltä +1200  tai -920.

Laitteen mukana tulee:

+ Asennuspaketti, joka sisältää sovittimet yleisimpiin hanatyyppeihin.

+ Yksi suodatin laitteen sisällä käyttövalmiina

+ Asennus / käyttöohjekäsikirja englanniksi ja osaksi suomeksi.

+ DVD

+ Testeri ohjeineen, laitteen ylläpitämän pH:n mittaamiseen.

+ Kätevä asennussarja seinäkiinnitystä varten.

+ Takuu 5 v.

 

Maahantuoja: Perfect Wealth Living Oü

 

Tehokkaalla sähkökäyttöisellä vesi-ionisaattorilla voit valmistaa vettä seuraavilla pH-ominaisuuksilla ja käyttötarkoituksilla:

1.      Veden pH:n ollessa yli 10 vettä voi käyttää

a.      kasvisten ja hedelmien pesuun

b.      irrottamaan kasvinsuojeluaineita kasviksista ja hedelmistä

c.      irrottamaan pinttynyttä likaa ja rasvoja astioista

 

2.      Veden pH:n ollessa 9.5 vettä voi käyttää

a.      suositeltavana juomavetenä

b.      mahdollistamaan yleisvoinnin paranemisen

c.      poistamaan väsymyksen tunnetta ja unettomuutta

d.      vaikuttamaan vatsan ja suoliston toimintaa parantavasti (huom aluksi voi olla löysä vatsa. Kannattaa aloittaa alemmalla pH-tasolla, jotta keho tottuu alkaliseen veteen.)

 

3.       Veden pH:n ollessa 9 vettä voi käyttää

a.      ruuanlaittoon

b.      suositeltavana juomavetenä

c.      teen tai kahvin keitinvetenä

 

4.      Veden pH:n ollessa 8.5 se

a.      on suositeltava veden pH, kun aloittaa alkalisen veden juomisen

b.      lisää alkalisten mineraalien määrää kehossa.

c.      on suositeltavaa juomavettä alle 30 vuotiaille.

d.      auttaa rakentamaan vahvaa kehoa.

 

5.      Veden pH:n ollessa 7, eli neutraali, se on hyvää vettä

a.      lääkkeiden nauttimisen yhteydessä

b.      äidinmaidon vastikkeen valmistuksessa

 

6.      Veden pH:n ollessa 5.5, se

a.      on hyvää kasvojen ja ihon pesuvettä

b.      kiinteyttää ja kaunistaa ihoa

c.      pienentää ihohuokosia

d.      on hyvää hiusten shampoopesuun

 

7.      Veden pH:n ollessa 3, sillä

a.      voi siivota ja puhdistaa kotia / toimistoa

b.      voi desinfioida

c.      voi hoitaa jalkasientä, pieniä palovammoja ja hyönteisten puremia

d.      voi pestä esim. haisevan kissan tai koiran kerralla puhtaaksi

Huom! Laitteella oleva 5 (viiden) vuoden takuu on voimassa vain, jos tekee laitteen mukana tulevan ohjeen mukaisen sitruunahappopuhdistuksen vähintään 1 – 2 kertaa vuodessa. Sitruunahappopuhdistus on samantapainen prosessi kuin kahvinkeittimen tai höyrysilitysraudan kalkinpoisto. Laite kyllä puhdistaa itsekin itsensä, mutta jossain vaiheessa mineraaleja alkaa kasautua niin paljon, että ne haittaavat laitteen toimintaa.

TEKNISET TIEDOT LYHYESTI

Tuote Pöydän päälle asennettava veden ionisoija
Malli Miracle Max+
Laitteen kautta saatavan käsitellyn veden pH 1,8  –  12,1
 Värivaihtoehdot  Musta ja valkoinen
ORP Alkalinen -920,  hapan +1200,
Sähköverkko AC 100 – 240V / 50 – 60 Hz
Mitat Leveys 24,6 cm * korkeus 33,3 cm * paksuus 14,5 cm
Paino 3,7 kg
Sisään tulevan veden paine 8~90 PSI
Käyttölämpötila 5-40°C
Laitteen ohjaus Kosketusherkkä etupaneeli
Elektrolyysi tekniikka Jatkuva elektrolyysi – 7 nanoplatinalla päällystettyä elektrolyysipäätä
Puhdistus Älykäs itsepuhdistus
Suodattimen rakenne Antibakteerinen hopealla kyllästetty suodatin jossa aktivoitua hiiltä
Suodattimen kesto 9000 l, eli noin 6-12 kuukautta, olettaen että käyttää ionisoitua vettä noin 25 litraa päivässä.

Suodattimen kestoon vaikuttaa myös vesijohtoveden laatu.

Veden syöttö Kiinnitys vesijohtoon esim. keittiön hanan päähän poistamalla porettaja.
Lisämineraalikori Lisää kalsiumia voimakkaamman alkalisen veden saamiseksi ja Himalajan suolaa jos haluat voimakkaampaa hapanta vettä.
Ylilämpenemisen suoja Lämpötilan tunnistin / automaattinen virran katkaisu