BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito

45,00

Body Mind Energy Balancing Method on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa hoidetaan sekä fyysistä kehoa, energiakehoa että tunnekehoa. Hoitomuoto toimii myös kaukohoitona.

Tuotetunnus (SKU): hoito_bodymind-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka on auttanut asiakkaitani monenlaisissa vaivoissa, kuten kiputilat, tunnetason ongelmat, autoimmuunihäiriöt, immuunijärjestelmän vahvistaminen, elimelliset häiriöt ja kehon asentovirheet.

BodyMind-kaukohoidoilla voit saada hoidon ilman että sinun tarvitsee tulla paikan päälle hoitotilaan. Voit olla hoidon ajan rennosti omalla sängylläsi tai sohvallasi. Hoito ja välitettävä energia kohdistuu hoitajan intention avulla riippumatta etäisyydestä.

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoitoja tekee Maria. Kaukohoito kestää noin 30-40 minuuttia. Hoidon alussa kerrot Marialle joko tekstiviestillä tai puhelimitse, mihin ongelmaan haluat apua. Hoidon jälkeen Maria kertoo  yhteenvedon hoidosta.

Lue lisätietoa kaukoenergiahoidosta täältä.

Maksu: verkkokaupassa

Ajanvaraus ja lisätietoja: maria@sisainenparatiisi.fi / 0400 150 074 (aikoja on tarjolla joustavasti, kysy rohkeasti!)

Maria on Suomen Energiahoitajien kouluttama hoitaja. Lue, kuinka Mariasta tuli energiahoitaja.

Palautetta Marian hoidoista:
“Lämmin, kokonaisvaltainen ja intuitiivinen hoito. Suosittelen kokeilemaan.” 
“Lämminhenkinen, eheyttävä, korjaava ja rentouttava kokemus. Suosittelen lämpimästi.”
“Energiahoidot ovat olleet voimaannuttaviaa ja asiakkaan huomioivaa hoitoa. Rentouttavia ja eheyttäviä kokemuksia.”