Tiimi

Me toimimme tukenasi maan, kehon ja mielen hyvinvoinnissa

Rauno

Kasvisten paratiisi -tiimin viljelyvelho on Rauno Moilanen, jonka taustalla on 20 vuoden tausta viljelystä liikuntaan, ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen sekä maatilatalouden opinnot. Rauno on uteliaasti kokeilemalla ja intuitiotaan kuuntelemalla sekä ottamalla oppia kansainvälisiltä viljelyn huippunimiltä oppinut pH-viljelyn salat ja hänen viljelypalstansa Helsingissä on paikallinen nähtävyys valtavan kokoisine kasviksineen ja pitkine satoaikoineen.

rauno@kasvistenparatiisi.fi

Maria

Maria on uusin jäsen Kasvisten paratiisin tiimissä, ja hän on tutkijan, luokan- ja aineenopettajan työssään uppoutunut erityisesti geologiaan, maantietoon ja biologiaan. Tutkijan työ on vienyt Marian syvälle maaperän uumeniin ja avannut ymmärrystä siitä, miten keskeinen rooli hyvinvoivalla ja puhtaalla kasvualustalla on koko eliökunnan ravinnekiertoon, kasvien kasvuun ja hyvinvointiin. Meteorologian opinnot ovat näyttäneet mikroilmastojen vaikutuksen paikallisen ekosysteemin toimintaan ja kasvinviljelyyn. Omassa elämässään Maria on päätynyt luonnollisiin ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin valintoihin ja vie niitä eteenpäin myös Kasvisten paratiisissa. Maria on kouluttautunut myös energiahoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit sekä Reiki I:sen ja II:sen. Hän viimeistelee parhaillaan LFC Life Coach -opintoja Valmentamossa. Marian tarjoamiin hoitoihin ja valmennuksiin voi tutustua Paratiisipuodissa.

maria@kasvistenparatiisi.fi

Veli-Matti

Veli-Matti Lepistön taustalla on yli 20 vuoden kiinnostus liikuntaan, ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Veli-Matti vahvistaa Kasvisten paratiisi -tiimiä liiketoiminta- ja markkinointiosaamisellaan sekä kyvyllään innostaa ihmiset kohti hyvinvointia lisääviä valintoja omassa arjessaan.

veli-matti@kasvistenparatiisi.fi