Ajankohtaista

5.4.2021

ONNISTU TÄNÄ KESÄNÄ

Pian alkaa kasvukausi ja nyt on aika valmistautua runsaisiin satoihin käytännön toimien kautta. Meiltä voit tilata kasvimaakurssin, runsaat sadot takaavan paratiisisekoituksenkasvulaatikkopaketinkasvimaakonsultaation tai koko Kasvisten paratiisin kotiovelle toimitettuna

Helpottaaksemme monipuolisten kasvisten viljelyä teimme koottavia kasvulaatikkopaketteja. Kasvulaatikkopaketeissa on mukana tarvittavat lavakaulusrakenteet, mullat, siemenet ja selkeät ohjeet, joilla pääset vaivattomasti alkuun oman kasvisten paratiisin luomisessa tee se itse -tyyliin. Lue lisää täältä.

Laitoimme myös myyntiin kasvimaissamme käytettävää kasvualustaa, eli voit ostaa tätä runsastuottoista sekoitusta suoraan omalle kasvimaallesi toimitettuna! Tutustu ja tilaa verkkokaupassamme Paratiisipuodissa.

Myöskin maan happamuutta vähentävää kalkkia on myynnissä Paratiisipuodissa. Toimi nopeasti, sillä kalkkisäkit myydään ennakkoon NYT ja ensimmäinen toimitus on jo perjantaina 9.4.!

27.1.2021

TARJOUS -15% KASVIMAISTA

Tammi-helmikuun aikana tehdyistä kasvimaatoimituksista saa -15% alennuksen. Tarjouspyyntö pitää tehdä tällä viikolla. Ei koske vanhoja tarjouksia. Pyydä tarjous lähettämällä spostia info@kasvistenparatiisi.fi   

Olemme tehneet kasvimaita koko syksyn ja vielä joulukuussakin. Helmikuun ensimmäisellä viikolla aloitamme jälleen uuden kasvimaan rakentamisen. Teemme kasvimaan niin valmiiksi kuin talvella voi tehdä ja sitten käymme huhti-toukokuussa kylvämässä ja istuttamassa taimet paikalleen. 

Pyydä tarjous jo nyt, niin saat upeat sadot ja maistuvat ateriat koko perheellesi ja lähisuvulle koko kesäksi ja ehkäpä koko loppuelämän ajaksi, jos seuraat ohjeitamme.

Osaksi tai kokonaan omavaraiseksi tuleminen kasviksien osalta ei ole ollut koskaan näin helppoa! 

Tarjoukseen kuuluu myös uutuustuotteemme kasvulaatikot – kätevin tapa saada Kasvisten paratiisi omalle pihalle!

Katso lisätietoa kasvimaista täältä.

Jonin kasvimaa Sipoossa.

26.1.2021

Paratiisipuoti avattiin!